Minnen från det förflutna


Inatt, 02.30 vaknade jag och bads i min tanke att skriva ner Minnen från det förflutna på min hemsida. Tänkte först att det här kommer jag ihåg när jag vaknar i morgon den 7 september 2024, men namnet på den nya fliken på hemsidan kom tillbaka gång på gång. Jag satte mig upp i sängen med datorn och gick in här och börjar skriva, mycket väglett, den här texten som rullas upp ord för ord.


ASHTAR COMMAND


Detta hände mig när jag satt i vardagsrummet på bottenvåningen i huset, när min lilla familj just flyttat till Nyhamnsläge. Året var 1993.Jag brukade ta emot automatskrift, det här fenomenet när jag fick till mig ord för ord, som en diktamen, från en himmelsk hjälpare som finns vid min sida. Nu är det viktigt att jag skriver ner om mitt minne när den andliga vägledaren som talade till mig var Ashtar, istället för den mässande röst från den lärde mannen som jag fått så otroligt mycket hjälp av när det gällde min tro. Jag kunde ställa frågor om hur saker egentligen hänger ihop och fick svar, Först kändes det omtumlande. Men jag vande mig och kände mig aldrig ensam mer. 


Det hände när jag kände en mycket tydlig längtan efter något speciellt. Jag kunde ha bett till Gud om något under en tid, på ett mycket innerligt och helhjärtat sätt. Då fick jag svar. Det var som om kraft lades till min kraft. Det gjorde att jag mycket tydligare och snabbare kunde får förändringar till stånd. Jag vågade säga ja till saker, jag vågade följa min intuition. Min intuition är deras vägledning av mig. Vilka är då dessa vägöedare?


I takt med att min andliga vägledning ökar, ökar också hjälpen som ges mig. Ashtar hade ett meddelande att ge mig. 

- Sitt inte och vänta på vägledning min vän. Be oss inte om hjälp utan du är en arbetskamrat till oss. Vi arbetar tillsammans. Du känner själv inom dig själv hur det kommer att bli. Du kan själv fatta besluten, utan att söka bönhörelse, det tillhör försvunnen tid. Nu är vi ett, vi är allting tillsammans och allting får fortare nu. Du vet i samma sekund som du tänker något att det är så här det ska vara. Du fattar beslutet och känner dig trygg med att resultatet blir det bästa. 


FLYTTEN DÅ


Då hade jag och barnen bott i ett hus som vi hyrde på en bondgård, på Öland. Men vi var mogna att köpa oss ett eget hus, efter att ha bott på ön ett år och hittat det mest charmiga lilla hus vid kullerstensstranden i Degerhamn, vid Cementas frabrik där vi ville bo. Det var 5 mil ner på södra ön. Jag fick ännu längre pendlingsväg till jobbet i Kalmar, men jag älskade varje morgon när jag fick köra den underbara vägen på borgkammen mot bron. Jag körde igenom små radsamhällen med dessa pyttesmå hus och vackra trädgårdar i detta för övriga karga landskap. Det var vidunderligt. Vi köpte verkligen huset, men den flytten realiserades aldrig. Huset brann ner inflyttningsdagens morgon. En blivande granne ringde och frågade om jag hört på morgonnyheterna. Nej. det hade jag inte gjort. Men vårt hus hade brunnit ner den natten. Vi hade inte kommit till skada, ingeting av våra saker hade skadats. Jag fick tillbaka handpenningen som jag hade betalt några månader tidigare. 


- Vem skulle ha klarat det här bättre än vi, var den tanken som kom till mig, när jag samma dag, efter att ha varit och sett förödelsen tillsammans med barnen körde till arbetet i Kalmar. 


Jag skrev en budget för fortsättningen av projektet jag var ansvarig för. Sedan återvände jag hem och kröp ner i sängen, långt inunder täcket och grät, djupt chockad. Telefonen ringde. Det var en snäll mäklare som ville erbjuda oss en alternativ bostad över vintern, genom att låta oss hyra ett av deras försäljningsobjekt för att bo i över vintern. Men jag kunde inte se mig , barnen och alla våra tillhörigheter i en liten ölandskåk med lågt i tak. Men den blivande granne som ringt upp oss för att berätta om förödelsen innan barnen hade hunnit åka med skolbussen och jag till jobbet, hon hjälpte oss att hitta ett tomt hus där ingen bott på många år, som vi kunde hyra över vintern. Cementa ville inte ge oss besittningsrätt, så vi fick inte bo där mer än 5 månader, men det gav oss lite respit. 


Det var här jag började uppleva andlig vägledning. Men när jag tänker på det hände det redan tidigare. Ja rättare sagt många gånger tidigare när jag och barnen tog oss vidare. Det hade varit så när vi flyttade till Öland 1991 i samband med att mamma dött, då när jag hittade bondgården vi senare hyrde in oss i. Det som drog då var att få komma till ljuset, då jag började måla tavlor, med vägledda motiv, som undervisade mig genom sina budskap. 


Men egentligen hade det börjat redan 1987 när vi flyttade ner till Växjö från Umeå. Då var det enorma rädslor jag arbetade med att befria mig ifrån. Jag var rädd för att dö. I en dröm såg jag mig själv ligga död på banvallen sedan tåget i min dröm hade spårat ur. Jag fick syn på hela min rädsla för den man som jag levde mig, efter år av psykisk misshandel, av att inte ha blivit hörd eller sedd för mina behov. Jag har skrivit förut om när jag var gravid och hade ramlat nerför halva trappans alla trappsteg med min tvååring i famnen och min bebis i magen. Svårt skadad låg jag där nedanför trappan. Min man var hemma, men hade inte kommit till min undsättning. Han ringde inte ambulans, tillkallade ingen granne eller lät mig få telefonen, som hade en lång sladd och som stod på hyllan bara någon meter från mig, men som jag själv inte nådde. Underlåtenhet i svåra situationer, att se men inte bekräfta en annan människas behov i svår nöd. det är misshandel. Den chocken väckte upp mig att inte längre kämpa för att vara kvar i en miljö som inte var kärleksfull mot mig. Några år senare, när jag gjort klart vad jag behövde göra klart, som att ta ut min socionomexamen, genom att göra klart en restande uppsats, se till att bli bättre i min rygg som skadades i fallet, genom hård daglig sjukgymnastik och fysisk motion, efter att ha varit mestadels liggande stärktes jag att orka. 


Då, när vi flyttade till Växjö den gången hade jag behövt att ta den första bästa lediga lägenhet, som inte visade sig vara så trevlig att bo i på grund av en granne ovanför oss som kissade i trädgården, vilket vi såg från var balkong rakt ovanför. I kontakt med Växjöhem hjälpte de oss att få en ny mer lämplig bostad, genom att hänvisa en familj som ville byta från radhuslägenheten de hade till en mindre lägenhet, så de fick vår. Vi fick deras på gården strax intill. 


Det är under som skett varje gång. Eller livet i sin mest positiva gång. Å ena sidan är det oändligt smärtsamt och oerhört frustrerande när förändringar sker som kastar om hela tillvaron. Lidandet är övergående, Hjälpen och stödet i varje steg är djupt vägledda på bästa sätt. Vi prövas i vår tro genom att behöva ta oss igenom de svåraste livssituationer. Men alla leder de till att vi går stärkta ur situationen. 


Nu står jag här igen. med tankarna på att flytta. Den här gången är det till Stockholm livet ska ta mig. Jag är äldre idag, ålderspensionär. med inte mycket som håller mig kvar i Karlskrona. Orsaken till att jag behöver flytta nu är att det vore rent ego att bo kvar, när jag inte längre kan göra mer för att höja medvetenheten här genom att lyfta av och hela omedvetenheter i mig själv i de här omgivningarna. Vi har läst Kunskapens Bok, det finaste jag kunnat göra för att medverka till att höja medvetenheten för det gudomliga i tillvaron. Först tillsammans med två vänner, sedan tillsammans med ytterligare två nya vänner, har jag studerat Kunskapens Bok och skrivit av den i bläck i en skrivbok som vi alla uppmanas att göra. Det blir en utvecklingsresa, in i sig själv, då jag får syn på mig själv, vem jag är och varför det som händer i mitt liv händer mig. 


Jag har varit påväg ifrån mitt underbara hus under en process som tagit flera år. Först trodde jag att det var till en annan går här i omgivningen jag skulle flytta, så jag åkte på visningar, men utan att hitta någonting. Jag försökte hitta en ny man i mitt liv, också som ett sätt att endera fylla huset eller sälja och ta mig härifrån. Tillslut blev livet här kantat av sorg och stort lidande, istället för att vara det paradis på jorden som jag upplevde när jag flyttade hit. Min man dog av cancer, men jag bestämde mig för att kunna bo kvar. Huset, dess läge och fasiliteter höj mig uppe trots min sorg. Mitn arbeten har varit lycka, som också gjort att jag vistats bland andra människor. Idag sitter jag här och upplever stor ensamhet. Bakom den känslan ligger också ego, det ser jag nu, I samma ögonblick som jag börjar se mig om efter en ny bostad kommer nya vänner till min hjälp.Ett mycket begränsat fåtal gamla vänner finns kvar. Resten är påväg att bytas ut. Livet går vidare.  



Flytten till Stockholm


Den flytten gjorde redan min farmor och farfar. Då är det 40-tal. Farfar öppnar ett skomakeri och de bor i en villa i Högersten. Vi åkte dit och besökte paret som bott i det om och tillbygda huset sedan 30 år. De blir glada när vi oanmälda bara dyker upp en söndagsmorgon i september 2024, när de sitter på altanen och dricker sitt förmiddagskaffe. Vi överlämnar vår gåva, som är ett fotografi av huset sedan den tiden. De bjuder in oss att se hur deras hus ser ut idag. 


Vi åker runt i olika stadsdelar och känner in hur de känns. var jag kan tänkas höra hemma. Jag noterar några gatunamn och tittar på en karta var jag är. Det är fint väder, vi hittar små skogar och strövområden, och går ner till vattnet i Bredäng och hittar till Café Lyran, nära dit de flyttade min farmor när hon, änka sedan länge, flyttar in i det stora hyreshuset, i bjär kontrast till det vackra lilla huset med trädgårdstomat i korsningen till en bredare genomfartsvägen, som med dagens ögon inte längre verkar så bred. Tunnelbanan hade byggts ut när jag var liten och gick nu under berget. Den gamla spårvagnsrälsen är igenlagd och fungerar som promenadväg. 


Vi passerar lokalerna där den gamla mjölk och brödbutiken låg, innan vi kommer fram till farfars skomakeri som blir farmors när han dör. Hon behåller personalen och fortsätter att försörja sig genom att driva det vidare. 


Mina vuxna barn bor redan i Stockholm sedan några år tillbaka. Men inte förrän nu, med början i juli 2024 vet jag att jag också är på väg att flytta dit. Men vart? Efter en första helg när jag bara åkt helt förutsättningslöst har jag redan ett par tre människor som erbjuder mig hjälp på olika sätt. Nu gäller det bara att ge mig själv tiden att ta tag i det här, följa alla trådar, ta alla kontakter, samtal med människor, gå in på söksidor, kontakta mäklare och jag känner att jag behöver vara på plats när jag gör det här, så jag erbjuds att kunna sova över hos en ny vän som vill hitta en ny hyresgäst. så  Självklart betalar jag lite för mig.

Kroppen signalerar motstånd


Kroppen är ett Healingsystem som gör sig av med det lager på lager av reaktioner av mentala, känslo- och cellminnen som lagrats efter varje tidigare erfarenhet, både från detta och tidigare liv, som visar sig i allt vi gör och spelas in som i en datorlagring. När jag gör saker ger kroppens minnesbank en reaktion utifrån tidigare upplevelser. I detta livet ska vi nysta upp allting från slutet och komma ner till början. Därför är det mycket gamla blockeringar som också kommer upp, eftersom allt ska gå tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd, som är ren kärlek. När vi inte längre känner obehag, när inte kroppsliga cellminnen, tankar fyllda av fördomar, förnekelser, motstånd, rädslor eller känslomässigt obehag eller lidande finns, vet att då är du helt integrerad. Då är du en transparent varelse som bara är kärlek. Det är dit vi vill komma. Hur ska det gå till? Ja, hjälp har sänts till oss i form av en frekvensturbo, som väcker motstånd, förnekelse, avståndstagande, ovilja,  för att skynda på processen. Samtidigt känner vi enhet, djupaste bekräftelser, kärleksfullt bemötande och omtankar, i djupaste förening. Boken gör oss förvirrad, men lika gärna säll av djupaste tacksamhet, tillfredsställelse och förståelse för allt vi på kortaste tid ska kunna ta till oss den här bokens höga medvetenhet, som dikterats till jorden i avvägning av varje sagt ord. Ja, det handlar om en himmelsk, kosmisk bok, som vill avsluta alla krig och åstadkomma fred inom och mellan varje enskild människa. Boken berättar om medvetandeutveckling genom  kärlek och visar mänskligheten högsta kärlek och respekt för vår rätt att som individ säga ja eller nej. Men alla ska med på båten. Så studier av boken har gjorts som ett återspeglingsprogram, som hjälper människor bli närmre än tvillingarna i sin moders sköte i närhet till varandra och boken förklarar att vi alla som lever på jorden är bröder och systrar, Det är inte bara ord som sägs. Det känner vi till genom Mayaindianernas kalender att genom att leva under varje annan människas symbol och ton, karaktär och uttryck, lär vi oss leva med olika förutsättningar varje ny dag, i 26000-åriga vågformler. Astrologin kan också ge oss information om tiden som vi går in i, genom att tyda hur planeterna står i förhållande till varandra. Men nu är inte tid att grotta ner sig i gamla kunskaper. Nu går mänskligheten in i en helt ny herrens fjärde tidsålder. Den tar oss som mänsklighet in i den Gyllene Tidsåldern så mycket som varje människa kan se och uppleva. Konstnärligt skapande skyndar på processen, men att i grupp studera boken i grupp gör bäst nytta för Kosmos, Universumen, Planeten, mänskligheten, landet, regionen och platsen där du bor, för dig och för dina genkedjor i sju generationer. Hela mänskligheten lyfts därmed i medvetenhet! Detta är en uppvakandeplan för mänskligheten som sitter allt djupare nerbrottad i ego och tankar som ni och vi, han eller henne, den enorma ekonomiska girigheten som skadar både människa och miljö. Det kan upplevas som är tvärt emot allt vi lärt oss hitintills. Lite vägledning får jag genom att ha läst, sett, hört och mognat genom motstånd och svåra livspassager som olyckshändelser, svåra sjukdomar och människors död, eftersom det är det ultimata slutet som människor ser det, som inte sett igenom det stora spelet som utspelas inför våra ögon, som heter livet. 


Välkommen att ta del av Kunskapens Bok. Beställ ett gratis introduktionsset av tre kapitel ur Kunskapens Bok på svenska. Kom och lyssna på våra föredrag utifrån bokens egna texter. Var med och studera Kunskapens Bok i ett Råd om tre personer, helst där du själv bor, i din egen stadsdel, i en grupp av tre vänner, som svarar ja på din förfrågan om de vill vara med (man kan också resa, men max 6o kilometer, till varandra) och återspegla den 18e dimensionens medvetande- och räddningsbok genom att följa studieprogrammen till punkt och pricka. Känner du dig integrerad redan, kom och var med oss i den 18-mannagrupp som nu startar i Stockholm, allt på Systemets uppdrag, för att återspegla Kunskapens Boks frekvenser över vårt land för att nå det uppvaknande som vi så djupt efterlängtat. Allt står förklarat i Kunskapens bok, alla dina frågor kommer att i synkronicitet med tiden och din egen medvetandeutveckling bli besvarade. Boken kom skickad till mig i hela sin vackra uppenbarelse 1997, redan för 23 år sedan. Men inte förrän nu står jag redo för att berätta om detta och dela bokens sanning, som blivit min sanning, med dig. Önskar dig lätthet, djupaste tillförsikt och förklaring, tålamod och allt gott på vägen mot upplysning och rening, käraste syster, broder och vän. Pennan av den Gyllene Tidsåldern och våra himmelska vägledare som gett oss Kunskapens Bok älskar dig och hela mänskligheten väldigt mycket.

Med mycket Ljus och kärlek till dig. Nedskrivet idag den 7 september, Vit Planetarisk Vind, som vägleds av den vita hundens symbol. Det är ton 10 i vågformeln av 13 toner, på återgång till enhet. Den röda jorden är dagens planetariska stödjande vän och symbol, den gula människan ger oss idag motståndet att se det vi inte vill se, och den bå stormen kan visa det ockulta i tillvaron./ Inbjudan kommer genom Maiellen Stensmark, översättare av den första upplagan av  Kunskapens Bok till svenska och kontaktperson i Sverige för Rådsstudier. Vänd dig till stensmarkmaiellen@gmail.com

för att till självkostnadspris beställa boken i det lösa fasciculesformatet av boken som används i studieprogrammen, eller den lila tryckta boken som används vid självstudier. Begär också information om skrivprogrammet, för att skriva av Kunskapens Bok i bläck i olinjerade skrivböcker. Det är viktigt för renings- och återspeglingsprocessen att studieprogrammen utförs som beskrivet.  

Visning av huset på Alebrunnsvägen


Redan den 6 septeber visas mitt underbara paradis för 6 familjer som liksom jag har drömmen om att hitta sitt paradis. En vet på en gång att detta inte är huset de söker. De övriga fem kommer att kontaktas av mäklaren på måndag. Själv sitter jag på en klippa, i solen, med en väninna i den varma brittsommaren. Men vattnet är iskallt, Det känns ändå som sommarens mest underbara dag. Timmarna går och det är underbart stärkande oh jag somnar en liten stund, direkt på den hårda klippan, som påminner mitt ryggslut om olyckan för 40 år sedan nu, sedan jag föll tillsammans med mina barn. Ett av dem var delvis skyddat från jordens törnar i mitt sköte, mitt andra barn bar jag i mina armar. Min vän hjälper mig att ta mig upp till sittande och jag förstår hur viktig den dagliga träningen fortfarande är, som jag sedan några år nu inte längre följer slaviskt, Mina vänner har under tiden skickat mig uppslag och jag bestämmer mig för att ta itu med dem systematiskt.