Solarnas Centrala Union i Omega-dimensionen stålar ljus på Jorden 


Denna kosmiska strålning som översköljer planeten jorden för ögonblicket är en hjälp för oss, för mänsklighetens uppvaknande, och sker genom förbindelser med UFOn. De ger Meddelanden till varje uppvaknad människas kanal, som kan samstämda sig med deras frekvens.


RYMDKOMMITTÈNS UNION ger meddelanden till andra kanaler.


Kunskapens Bok kommer att bli ett ljus för allmänheten och tillkännager tydligt Sanningen på Sanningens Väg. Den bär många Källors Förenande Information.


Den Förenade Mänsklighetens Realitet, känd som EN har upprättat Ordningen. Deras möjlighet att nå oss så lätt här på jorden sker genom mycket Anvacerade Systems Teknologiska Krafter. Den vackraste Uppfinningen är vår Hjärna. (Ur Kunskapens Bok, Fasciucle 33).


Be någon av oss som läser Kunskapens Bok om gåvokapitel 1, 20 och 25. Jag skickar gärna din gåva med post utan någon kostnad. Messa mig Maiellen och lämna namn, adress, postnummer och postort, så kommer dina gåvokapitel från Kunskapens Bok. Messa till 070-2900824.


INTRODUCERANDE MEDDELANDE


Följande text kommer från en vän på sociala medier. Texten bekräftar det som Kunskapens Bok beskriver. Jag tycker texten belyser väldigt bra hur det känns för många av oss just nu, den beskriver hur många mår,  på grund av frekvenshölningen som sker. Det är bra att känna till. Sedan svarar vi två varandra och jag delar hela vår konversation, som beskriver hur vi som är andligt uppvaknande har svårt att nå enhet, eftersom man håller sig till det man själv kanaliserar.


2024-08-24


🤍✨🤍
"Vi som är gamla själar & har återfötts flera gånger på jorden, kanske i 1000-tals liv, kan uppleva fruktansvärda utrensnings & uppstigningssymtom nu. Vi hade ingen aning om att uppstigningen till 5:e dimension kunde ge oss ett "helvete" för att återfödas i våra fysiska kroppar utan att behöva lämna jordelivet. Det är det som sker nu. Vissa upplever stark dödsångest, oro, förvirring & olika besvär i våra fysiska kroppar. Men ta det med ro. Vi visste innan vi inkarnerade i detta liv på jorden att det var det svåraste ljusuppdrag någonsin. Men vi är speciellt utvalda. Inte många hade klarat det så bra som vi har gjort. För vi är de starka ljussjälar som förmodligen redan levt under Atlantis fall. Då vann ju kabalen, alltså de mörka. Men denna gången kan ingen stoppa det som sker & vi har redan gått över tröskeln i LJUSETS SEGER. Typiska fysiska symtom : Yrsel, hjärtklappning, tryck i huvudet samt i öronen. Tjut i ena örat. dimsyn, svårt att koordinera rörelser, eftersom den fysiska kroppen inte hinner med ljuskroppen som redan har höjts upp till ökad frekvens. Extrem trötthet eller rentav sömnlöshet, irritation, overklighetskänsla, Behov av ensamhet, men samtidigt önskan om gemenskap & längtan efter familj & samhörighet. Vi skalar av oss all gammal kolbaserad energi & tar emot kristallina energi från Galaktiska & centrala solen, alltså universum. Så transformationen sker i små steg för att inte helt chocka våra fysiska fordon som är våra kroppar. Själen är densamma som den fötts i så den ger sig tillkänna mer & mer i nuvarande personlighet. Vi rensar även det kollektiva medvetandet så inte bara det individuella medvetandet. Vi har dubbla ljuskall. Nu är vi i alla fall på god väg att stiga upp till 5.e dimension tillsammans med vår underbara blå planet Moder Gaia som ger sig tillkänna med stormar, orkaner, vulkanutbrott, regn & åska. Ha tillit till det för #IngenKanStoppaOssNu #WWG1WGA #TillsammansÄrViStarka #HållLjusetHögt <3 <3 <3 <3"



Tack! Så fint beskrivet! Vi har som mänsklighet också mottagit Kunskapens Bok från Sirius Mission som är en guide- och räddningsbok för oss i detta kosmiska uppvaknande. Den översattes och trycktes på svenska 2005, som hjälp för oss som mer direkt mottagit de höga frekvenserna som översköljer planeten. Kunskapens bok är en del av denna räddningsplan, för att dämpa utrensningssymtom och hjälpa oss att samverka genom bokens vägledning och varningar. Den hjälper var och en att hitta sin roll i uppvaknandet. Vi har gjort denna resa förut och har en förkodning i våra essenser. Cellminnen är en del av den oro vi känner, som trancenderas med hjälp av bokens frekvenser, vilket gör att vi nu vaknar upp i oss själva, för att medverka till uppstigningen. Genom att återspegla den 18 dimensionens frekvens genom bokens beskydd ger oss Kunskapens bok möjlighet att förena genom att rena 1000 års karma på så kort tid som ett år genom ljus-cyklon-foton-tekniken i boken. Den hjälper oss i övergången, till den transformation som planeten befinner sig i under dessa svåra dagar för vår Värld och mänskligheten.


Vi uppmanas att medverka till detta stora uppvaknande genom att läsa Kunskapens boken tillsammans i grupper om tre personer enligt studieprogrammet och återspegla kosmisk medvetenhet genom att sprida bokens frekvenser. På samma gång som vi själva läser och skriver ökar kunskapen genom vår egen hjärnas logik och medvetenhet.


Sökes; jag känner själv kallet att hitta vänner i vår vackra huvudstad Stockholm för att starta grunden till en 18-fokalpunkt, som bildas i varje land genom vänner som hittar till varandra som bröder och systrar. Vi börjar Som EN medvetenhet i detta enhetsmedium, med ingång Alhpa, utgång Omega, vi som är klara för detta himmelska race. Själv lämnar jag Karlskrona där jag studerat Kunskapens bok i ett Råd på tre personer under några år. Nu blir min uppgift att hålla introduktionskonferenser för att hitta dig som känner från ditt hjärta att du är nyfiken och vill veta mer om Kunskapens boks plan för medvetandeutveckling genom återspeglande och andligt uppvakande. Känner mig djupt tacksam över denna underbara gåva till mänskligheten. 🌻☀️💜🥰❤️💝"



"Du har redan skickat mig dessa papper, men det är inte min grej, förlåt❤️"



"Tack till dig för ditt arbete för den Gyllene Tidsåldern genom de sanningar du förmedlar genom din kanal och intuition. Vi hittar till varandra och går in i "Enhetsmedium" genom våra höga frekvenser som vi utrustats med beroende på tidigare inkarnationers utvecklingar och medvetandekoder som blivit avtäckta. Vi har kanske olika uppdrag i uppvaknandet, min syster. Men alla kan ta del av texterna och Ljus-Foton-Cyklon-tekniken som är bunden till bokstäverna i boken. Tack för att du tagit emot gåvokapitel ur boken! Tack för det du gör på jorden!"
🌻🙏💝💜☀️🥰❤️



Ett resonemang med mig själv: 

Vad lär den här konversationen mig? Att det fortfarande är svårt att prata, två andligt öppna personer, om samma sak, eftersom vi ligger på olika koordinat. Beror det på att det finns ego och egna önskningar i det här? Hur kan vi som nått till boken medvetandegöra människor om Kunskapens Boks existens, attrahera till oss själar som är öppna för att medverka i att återspegla bokens höga frekvenser på jorden? 


Behövs det kosmisk magi, det som jag varit med om, för att förstå hur mäktig den himmelska tekniken är? Det är klart, det kan vara mörkret i människor, som man själv måste arbeta med att göra sig fri ifrån, för att i nästa steg kunna integrera en ännu högre frekvens av ljus och kärlek. Den som inte jobbat sig igenom sina egna mörka, blockerade rädslor och tidigare livs cellminnen, har innan dess motstånd mot ännu högre frekvenser. 


Jag får inte glömma bort att jag har så många års försprång, sedan 1997 då Kunskapens Bok skickades till mig från Istanbul, eftersom jag bett Gud om något att sticka i handen på människor, som förklarar hur allting är. Sedan följde åren när jag arbetade med översättningarna. Därefter har jag   studerat boken i Råd, i flera omgångar och under flera år. Dessutom har jag varit i Istanbul vid Världsbrödraskapets Unions center, därifrån  frekvenserna från Kunskapens Bok började spridas och jag har fått vara i närkontakt med betydligt högre frekvenser än världens, genom att läsa Kunskapens bok tillsammans med två andra i ett Råd och skrivit av boken med min handstil i en skrivbok. 


Det är nu jag behöver odla är hängivenhet och tålamod och se med mycket kärlek på allt det som sker. Inte förfasa mig och med det ge fokus åt sådant jag inte vill förstärka. Vad är det som nu för mig personligen in i en helt ny utveckling, 27 år efter att Kunskapens Bok skickades till mig? Det är förstås den högre plan för mänskligheten som jag ingår i, som så väl känner av att nu är det rätt tid! Är det en ökad medkänsla och förståelse i mitt hjärta som är fyllt av kärlek till människor som är som jag, som gör att jag på nära plan kan komma i kontakt med dem? Är det min familj, den inre samhörigheten, som drar mig till storstaden? Eller är det mitt ego? - Den frågan måste jag ställa mig, trots att mitt enda syfte är att hjälpa människor och Sverige som land, genom att medvetandenivån ökar med hjälp av himmelsk teknologi. 

Mina frågor slutar som vanligt med att jag istället säger tack för himmelsk hjälp att uppnå målet!


Idag när jag skriver det här, den 2 oktober 2024 har målet för hur vi ska nå en 18-Totalitet i Sverige blivit än mer synligt och tydbart! Den har delats i forumet vi som läser Kunskapens Bok i Sverige har som en gemensam plattform.



INSPIRERA ANDRA ATT HÖJA BLICKEN


Käraste vännen min, höj blicken vill jag säga, höj din medvetenhet genom att bli ett med ditt inre jag. Hela livet har du gett omsorg till alla andra, till yttre behov, till det yttre i livet. Allt du gett uppmärksamhet har sitt uttryck i det yttre. Varför inte börja leva mer och mer i förening med din inre medvetenhet, din essens, hjärtas medvetenhet i altruistiska kärlek. Ta kunskapens Bok till din hjälp, frekvenser som överstiger något annat du mött i denna värld och tjäna genom det i världen. Världen förändras om än i små steg och sett genom förstoringsglas. Låt dess frekvenser avgöra hur din dag blir, släpp i steg det som varit. Se ditt framtida kall! Du kanske ska följa med till Stockholm, flytta till en ny framtid, träffa människor och låta dig attrahera till dig andra som liksom du har behov av själslig djup förening och brinner för att nå enhet med andra med hjälp av den 18:e dimensionens kärleksfrekvens, för att rädda mänskligheten och planeten.


Är du en av alla de personer vars själ och innersta essens känner uppdraget att förena sig genom att  återspegla Kunskapens bokens höga frekvenser tillsammans med två vänner som bor nära dig? Eller vill du vara med från vår huvudstad i Sverige för att höja din, vår och världens medvetenhet. Kom och var med. Kom och förena dig. Kom! ❤️❤️❤️🌻🌻🌻😍💜☀️


Käraste vän! Läste inte allt men förstod att du lider och att din medvetandefrekvens krackar i mötet med någon annans, vilket tar sig uttryck av motstånd som du känner att du behöver höja dig över. Har jag skickat gåvokapitel, utdrag ur Kunskapens Bok till dig? Om inte vill jag göra det! Motstånd är inbyggt i livet för att hjälpa dig göra högre universell medvetandeutveckling i världen. Höj blicken vill jag säga, höj din medvetenhet genom att bli ett med ditt inre jag. Hela livet har du gett omsorg till alla, yttre behov, till det yttre i livet, allt du gett uppmärksamhet har sitt uttryck i någon eller något utanför din egen essens. Varför inte börja leva mer och mer i förening med din inre medvetenhet, din essens, hjärtas medvetenhet i altruistiska kärlek, fast du lever ditt världsliga liv. Ta kunskapens Bok till din hjälp, frekvenser som överstiger något annat du mött i denna värld och tjäna genom det världen, om än i små steg (och med förstoringsglas). Låt dess frekvenser avgöra hur din dag blir, släpp i steg det som varit. Se ditt framtida kall! Du kanske ska komma med i en grupp om tre personer, det vi kallar ett Råd, på din egen ort, eller i Stockholm?

Ingå i en ny framtid, träffa människor och låt dig attrahera till dig andra som liksom du har behov av själslig djup förening och brinner för att nå enhet med andra i den 18:e dimensionens kärleksfrekvens för att rädda mänskligheten och planeten. Är du en av oss vars själ känner uppdraget att förena sig i återspegling av bokens höga frekvenser från vår huvudstad, för att höja din, vår och världens medvetenhet. Kom och var med. Kom och förena dig. Kom! ❤️❤️❤️🌻🌻🌻😍💜☀️



Vi går parallellt framåt, vi lider samma smärta, vår essens medvetenhet vill medverka till en rörelse i makro och mikro, för fred, kärlek, broder och systerskap. När du kommit en bit på vägen framåt öppnar sig mötet med Kunskapens boks höga medvetenhet som avslöjar alla sanningar för mänskligheten. Vi är dess budbärare! Förena dig i ljus och kärlek, låt dig förenas bortom allt du fram till idag brunnit för och förenas enligt själens, din inre essens högsta medvetenhet. Kunskapens bok är tänkt att vara ljuset på din stig. Kom, Förena dig för fred, kärlek, broder och systerskap mellan alla människor, alla raser, kön, avsikter. Kom med och sätt kärlekens högsta förening som ett viktigare mål och gör det till ditt eget mål. Vi bjuder in dig att studera Kunskapens Bok i ett Råd i Sverige som gemensamt högläser, själva skriver Kunskapens Bok i bläck och var och en delar ut gåvofascicule ur Kunskapens Bok varje vecka för att sprida kännedom om en Räddningsplan som våra himmelska hjälpare funnit ut för mänsklighetens Förening och planetens räddning! Har du inte fått tre introduktionskapitel? Ring, eller skriv så berättar jag mer. Välkommen till ett himmelskt räddningsprojekt genom Ljus-Foton-Cyklon-Teknik. Vi träffas enligt planen varje tisdag i grupper om tre, för studier enligt Arbetsförordningen, för att återställa förening och kärleksgrad, för uppvaknande och förening och när vi blir många Sollärare i Sverige, kan 18 av dessa sollärare återspegla den 18:e dimensionens medvetenhet över hela Sverige! Platsen där jag fortsättningsvis läser blir Sätra, Stockholm med början i november 2024. Kom och dela 18:e dimensionens medvetenhet under gudomligt beskydd och vägledning! Kram älskade vän, syster/broder! ❤️❤️❤️🌻🌻🌻🙏☀️💜

.