OM RÄDSLOR


Våren 2023

Min väninna och jag reflekterade över hur förändrat samhället blivit, sedan vi växte upp. Hon var en del år äldre än jag är och under våra promenader berättade hon om hur hennes liv blivit. Många år tidigare hade hon varit med i en sekt, men tog sig fri tack vare människor som hjälpte henne och ett par av sina barn fick hon med samhällets hjälp fria. Det har skrivits en bok om det och hon själv var ute på skolor och samtalade med ungdomarna om att inte tro på allt och inte låta sig luras in i något som inte känns bra. Det finns bra hjälp idag att vända sig till, så stanna aldrig i något som du inte känner i ditt hjärta att du kan medverka i. En gång när jag besökte henne hade jag min bärbara dator med mig och ställde frågor till henne. Vi tittade sedan tillbaka och samtalade om den röda tråd som vi hittade,  om en massa företeelser i samhället som sammantaget blev en dystopi -  Men vi tror samtidigt att vi som mänsklighet kan lyfta oss ut ur den, genom att medvetandegöra om det som pågår i samhället - och inom den uppvaknande människan, som använder sin intelligens, sin inre medvetenhet och logik, med andra ord; sin andliga medvetenhet.


Den kursiva texten efter vår text från samtalet är mina frågor som vuxit fram efter min väninnas död i juni 2023. Nedskrivet juli 2024/ Maiellen


Människor som utestänger andra människor från gemenskap

Elakheter som gör andra ensamma, när någon fryser ut någon genom att ta avstånd från den personens hela existens, som om personen inte finns, det kan pågå  utan att människor runt om som ser det här, reagerar och agerar. Varken logiken eller sunt förnuft är längre där. Min väninna har läst mycket om det här fenomenet och höll föredrag bland annat för gymnasieklasser under många år, för att de skulle få höra talas om att det finns människor som utestänger andra människor från gemenskap. Varför sker det här? Har den personen som utestängs en högre medvetenhet som i sig skrämmer de som inte släpper in henne eller honom?


Överlämna aldrig ansvaret för dig själv till någon annan var min väninnas budskap. Det hon berättade på gymnasieskolor blev ett sätt för henne att bearbeta det hon själv varit med om, om den utsatthet hon och hennes barn hade upplevt och om när hon förstod att hon själv var tvungen att uppbåda kraften att lämna den boendegemenskap, som hon senare förstod var en sekt, för att kunna rädda sina barn därifrån. Kan man säga att det är en människas inre medvetenhet som till slut vaknar upp och blir en ledstjärna i situationer som inte går att acceptera längre? Därför sker andligt uppvakande och medvetandeutveckling! 


När min väninna hade lämnat själv och fått ut ett par av sina barn, skrevs det mycket i tidningarna om sekten och dess ledare. Det låter som en saga att folk beter sig som de blir tillsagda, förhatligt och utestängande, att inga känslor av förbarmande finns, ingen vågar stå upp och avslöja vad som sker, vilka övergrepp som pågår. Inte förrän sektledaren dog blev det fritt, då kunde man se igenom det som skett.

                                                                                                                                                                                                                                                  

Fenomenet heter shunning på engelska och någon bra översättning på svenska finns inte. Genast förstår jag varför denna kvinna så tidigt kunde se igenom den agenda som drog över världen vid pandemin, när statsmakten inte längre ansåg att insyn, öppenhet, demokrati, att var och en själv ansvarar för sin kropp, när det inte utprovade och det inte testade vaccinet visade sig vara ett hot för människors säkerhet och hälsa, istället för den utväg som människan tvingades att ta. 


Läkemedelsindustrin tjänar enorma pengar

Människor i denna lönsamma industri med samvete, lämnade tidigt sina uppdrag och steg fram, inför den lilla men växande grupp öppna människor som skapade opinion emot det som höll på att hända. Det fanns de som av hälsoskäl inte kunde ta det så kallade vaccinet och de med egen kunskap eller medvetenhet, som mycket tidigt förstod att mänskligheten fördes bakom ljuset, av Egoism eftersom några rika personer gjorde oproportionellt stora ekonomiska vinster i läkemedelsbolag. 


Det handlade inte längre om kroppens förmåga att läka sig själv vid en kraftig influensa, för att på så sätt bygga immunförsvar. Det visade sig, genom rådiga människors självuppoffrande insatser, att det finnas en agenda mot överbefolkning och en vilja att ta den saken i egna händer, att det var människor som startade pandemin. Det som hände kallas av en del för ett massmord, ett krig mot mänskligheten som pågått under lång tid, som i sin aktiva fas kom fram i ljuset. Men få i samhället har ännu kunnat inse vidden av det som kommer att omnämnas i framtida historieböcker som det största uppvakandet världen skådat. Samtidigt tar fortfarande stora delar av befolkningen gladeligen både en 5-6-7 spruta.


Min väninna tog sig fri från en sekt med samhällets stöd och därefter fördjupade hon sig i företeelsen om hur det är möjligt att föra människor bakom ljuset så att de går in i en gemenskap, som öppet hånar, förnedrar och förgör andra och stannar kvar där. Med vilka medel stannar de kvar i en sådan övertygelse? - och faktiskt inte ser, att de genom att själva vara en del, deltar i en samhällsyttring som hånar, kränker och tydligt utestänger andra från att delta i samhället. 


Detta kallas shunning av andra, av deras lika rättigheter. Att inte kunna eller våga lämna en rörelse, en sekt, när man förstår att det inte går att säga ifrån för att stoppa det här med ett - ”Nu räcker det”.  Vilka mekanismer i en människa är det som gör det möjligt att vara kvar? Rädslan blir svaret. Rädsla för sjukdom och död. 


Osynliggörandet blev ett kontrollmedel

Så här långt i samtalet kom vi in på vad som hände globalt 2019. I samhällsdebatten utmålades de som valde att inte ta sprutorna, som sades motverka svårare infektion och förhindra spridningen i samhället, för foliehattar.  Vilka är då vi som kallas foliehattar av de manipulerande?


Det är vi som inte är rädda, eftersom vi besitter en medvetenhet som inte har sitt ursprung i den 3:e dimensionens medvetenhet.


Vilken var anledningen till att vi kunde stå emot det enorma trycket om att alla skulle ta en för laget, som utmålades som att svika gamla och sköra

* Tidigare vaccinations- och medicinskador. 

* Sjukmedelsindustrin. Vi gör inget som doktorn säger längre. Vi hade råkat ut för någonting. Inte fått hjälp och stöd av samhället tidigare. 

* Läkemedelsindustrin, politiker och Aimishfolket shuntar den andra världen.

* Vi är människor som tänker själva, som inte överlåter till andra att fatta beslut som gäller oss själva. 

* Vi står för frihet och fred för alla människor. Vi underställer oss inte tvång, övermakt och slåss inte mot våra eventuella demoner och rädslor på en yttre planhalva. Den här händelsen blev ett uppvakande för många andligt öppet medvetna människor, som för första gången vågade säga Nej. 

*Medvetenheten inom oss har redan styrt våra steg i riktningen av att fred i sinnet ger fred på jorden. 


I jämförelsen med det som hände i samhället under pandemin, mot den som av olika skäl inte tog någon injektion eller fortsatta injektioner av covid-vaccinet, som uteslöts ur samhällsgemenskap, från möjlighet att delta i olika evenemang, sporter, biobesök, restaurangbesök, teatrar och konserter, framstår det tydligt att det är shunning som samhällets företrädare använt sig av


I boken Grottbjörnens folk finns exempel på när någon i stammen gick emot Klanens regler. Då såg man inte längre den personen. Personen blev som osynlig för de andra. Det var så man avfärdande löste problem med personer som tänkte själva. Lemurerna tvingar iväg de djuren i flocken.

Men även i militära led, (i USA) där man tränas att blint lyda sin överordnande, har människor sett igenom företeelsen med covid-19- pandemin, man tvingar inte personalen att ta fler sprutor och ställer sig istället på mänsklighetens sida.


Det sker alltså ett uppvaknande bland de människor som har förmåga att använda sin egen hjärnas briljanta förmåga att genom medvetenheten av lärd erfarenhet, intelligens och logik, att styra sig själv, även om det betyder att ta steget ut ur flocken. Det tyder på en slags högkänslig inre förmåga till lyhördhet. Den människan kan leda sig själv och med ett högt empatiskt sinne gå ut ur sin egen egoistiska sfär och föreställa sig en annan människas liv. Här finns inga föreställningar om egenintresse, om eget vinnande, eftersom livet inte är ett pågående spel mellan ont och gott, rätt och fel, eftersom dualitetens slöja inte längre skymmer vägen. 


I det uråldriga jägarsamhället gick det ut på att äta eller ätas. Våra farhågor om varifrån hotet för vår existens kommer var inte inställda på att det skulle komma från den hand som försett samhället med medicin mot minskad plåga av sjukdom och värk.


Många ser det som om samhället har räddats genom de mediciner och vacciner som tagits fram och getts befolkningar, som gjort slut på farsoter och personliga katastrofer. Akutmedicin och kirurgi har återställt lemlästande människors kroppar, efter andra människors galna krigiska framfart, som har pågått under årtusenden på jorden. Allting har två sidor. På jorden lever dualitet.


Först genom att sammanväga för eller emot och tillföra en tredje neutral och helt naturlig faktor, uppnås fred, frid, hälsa och uppväckande!

Det är Kärleksvibrationen, livets egen gudomliga kraft och höga frekvens, som verkar för det högsta bästa för alla och alltet. Låt oss kalla den andligheten inom människan.


Det är avgrundsdjupa skillnader mellan den människa som anpassar sig till ett tvång och den som tänker självständigt och inte följer påbudet. Utan att påverkas av någon annan yttre företeelsen görs den personen dagligen handlingar i det godas tjänst, i fullständig naivitet, spontan medvetenhet om vad som behöver göras; 

Det är när en kvinna på gatan känner igen sin gravt försupne skolkamrat och följer honom hem och får ta del av hur vackert han förmått att bevara sitt hem. Ingen har hjälpt honom bearbeta det han utsattes för, hur det blev så här hans livsväg skulle ta form, för att han skulle kunna överleva. Hon såg hur han mitt i sin misär ändå vårdade det han hade, hon kramade om honom och gick. Innan hon nådde dörren kunde hon höra honom tacka henne för att hon hjälpte honom hem och han hälsade med henne till hennes man att mannen måste vara tacksam som har värdens bästa kvinna vid sin sida. 


Att se varandra i det vardagliga, med enkla ord som fyller den andre med än mer förståelse Kvinnan som kunde se sig själv ur hans ögon, slutade se ner på sig själv och hålla sig kvar i känslor av att inte duga, inte vara till nytta, nedvärderad av sina egna ögon över att inte längre fylla en yrkesroll i samhället. Men den som ger hjälp har också tagit emot hjälp. Det är en universell lag.


Osynliggörandet visar sig i många former; Den segregering som har pågått under många år av successivt samhälleligt övertagande av beslut som mycket nära rör min vän och hennes närstående, har i samma utsträckning ökat avståndet mellan dem. Både till hennes man, barnen, barnbarnen, föräldrar, vänner och andra närstående, i takt som samhället beslutar i fler och fler områden. Vi har fått se att besluten föras längre och längre bort från den enskilda människan och hennes familj. Att dessutom ges en ynka pension varje månad efter ett långt, arbetsintensivt liv med omvårdnad av andra i fokus, för familjens bästa, i sin yrkesroll med mycket litet privatliv, när hennes har gått som i ett, med dem hon har haft omkring sig, är än mer att osynliggöra henne och hennes tjänande arbete.


Tryggheten förflyttades från storfamiljen till att samhället skulle sköta de gamla och sjuka. På samma sätt känner familjen idag ett allt större avstånd till sina barn, som absorberas av yttre och nya innovationer, som har lett till att människan inte längre kommunicerar med varandra. Barnen i skolan leker via mobilen och sitter uppradade i väntan på att någon vuxen ska avbryta dem och avleda uppmärksamheten från att spela med kompisarna, som sitter just bredvid.


Den som ständig har yttre påverkan, poddar och ljudböcker på gång, teven, filmer, musik, i en högljudd miljö, de stänger helt av eller avbryter ständigt kontakten med sin egen inre medvetenhet. Det påverkar deras ansvar för sitt eget andliga själv och kontaten inåt, med sin själ. Det är inte svårt att se hur möjligheten vuxit fram att ta över hela mänsklighetens sinne. Men vart skulle det i så fall föra oss? 


Är vi påväg mot ännu ett slut av mänskligt liv på jorden?

Möjligtvis en fanatisk falang skulle kunna formulera sig så. Talet om människans undergång, om att mänskligheten gräver sin egen grav genom all förgiftning och allt dödande som pågick och som fortfarande äger rum är i sig skapande i den riktningen. Det vi lägger fokus på är det som förstärks. Men genom att istället använda sin kreativa och intuitiva talang, sin glädje och entusiasm, sitt engagemang, skapas utveckling i motsatt riktning, om än i långsam fart.


I okunnighet dödades växtlighet, insekter och fåglar, genom hormoslyr, under 60-talets besprutning från flygplan, inte bara i Sverige utan globalt. Gifter från tillsatser i industriprocesser av skilda slag är påväg att förgifta jorden, även utrota oss människor. Vi förgiftar våra egna kroppar genom produkter vi själva tycker gör oss vackrare eller friskare. När motsatsen betraktas av de människor som väljer att stå utanför den här exploateringen, ses de flertalets ögon som konstiga. Genom shunning förblir vi utanför. Allt fler vaknar upp och följer vårt exempel, eftersom människor idag lever i ett kollektivt medvetande, med en, än högre medvetenhet. Det finns de som ber, som skickar ljus och kärlek till andra och därigenom oegoistiskt hjläper andra utan att ta betalt. Vi skulle alla kunna hjälpa till med att göra den behövliga frekvenshöjningen betydligt snabbare, än vad som varit möjligt hitintills, genom frekvenserna i Kunskapens Bok. Det är för männsklighetens och planetens räddning som den tagits ner till jorden, som en räddningsplan för planeten och människan som läser och återspeglar dess medvetenhet.


Experters experiment i rymden drabbar oss alla, också dem själva, när det som skickas ut i rymnden i tro att det ska hjälpa oss, istället kommer tillbaka som en rekyl mot oss själva, enligt Naturens Lagar, som vi med tiden förlorat kunskapen om, men som fortfarande gäller.

Juli 2024 /Maiellen 

OM RÄDSLA SOM VÄCKTES UPP I KONTAKT MED BOKENS HELANDE FREKVENSER


16-7-2024

På kvällen när jag kom hem efter en teaterföreställning såg jag ett meddelande från en kvinna som jag lärt känna som en nära vän. Vi har haft mycket tät, nästan daglig kontakt efter att jag följt henne på Facebook under en tid där hon lagt ut sanningar med andliga förtecken. Sedan den 25 maj har vi sedan hörts mycket tätt på messenger och på telefon. Jag hälsade på henne och hade en Kunskapens bok med mig som gåva, eftersom hon var som en nära syster. Vi förstod varandra och delade förtroenden, som vänner gör. Jag hade skickat henne ett gåvofasciculesset, som hon väntat ett tag med att börja läsa. När hon hade börjat läsa skickade hon tack och skrev att hon ville läsa ett kapitel ur boken varje dag. Jag var glad för hennes skull, eftersom jag såg att en skiftning till det ljusare var på gång för henne personligen. Under ett tag hade hon delat sitt lidande på Facebook och beskrivit att hon gick in i sin längtan efter en person så starkt att vi kunde tolka det som att det kunde leda till döden. En och en halv vecka tidigare hade jag varit påväg till hennes ort för ett helt annat ärende, men det mötet ställdes in pga sjukdom. Vi blev bägge snopna och besvikna över att vi inte skulle träffas. Nu uppkom ett nytt tillfälle. Min intuition sa mig att jag skulle ringa upp henne och vi bestämde att jag skulle besöka henne. Vi samtalade om allt och kom ännu närmre varandra. Jag fick se en mycket lyckligare människas ansikte, än alla tidigare fotografier på Facebook, för i samtalen skrattade vi mycket och hon har världens finaste leende. Jag tog selfie och hon la ut en bild av oss på sin Facebook om att jag var en ängel som var på besök. Hon gav mig en underbar tavla av sig själv med änglavingar som hon själv målat. Den hänger på väggen i mitt vardagsrum. Efter att jag åkt hem la hon ut att hon äger en bok som hon älskar, som är andlig, men det är inte bibeln. 


Några dagar senare händer detta. Jag förstod att hon var upprörd och hade blockat mig, eftersom meddelandet inte gick att svara på och hon hade tagit bort mig som vän på Facebook. Vi hade skrivit på messenger tidigare samma dag. Hon hade skickat 16.25 och 17.26 och avslutade med Tack och Kram och jag svarade då i länken två gånger.


Klockan 18.44 svarade jag inte, eftersom jag var på teater, men tyvärr nämnde jag inte det, vilket förstås skulle varit bättre. Nu ska jag tänka på det inför framtiden, att alltid ge mig tid att svara på ett personligt sätt och inte bara avsluta vänligt. Det kräver en extra ansträngning av mig eftersom jag nuförtiden befinner mig i varje nu. Försökte ringa upp henne två gånger på kvällen, utan svar 21.41. Fick strax efter det, kl. 22.20 ett meddelande från en annan vän om att samma kvinna lagt ut på FB att hon såg Kunskapens Bok som en sekt och att jag skulle vara fast i den. Fick screenshots av det som lagts ut. Morgonen därpå ringde jag igen 9.51, men det verkade upptaget då också, så jag skickade ett sms;.


- "Vi kan prata om du vill, jag var på teater i går kväll. Kram🥰"



- "Hej. Fortsatte läsa i boken. Blev mycket konfunderad och nästan chockad. Det är ju en SEKT. Så jag vill inte ha mer med det att göra. Jag har min egen tro. Och står i min egen kraft. Jag är mycket stark nu. Och har en enorm kärlek till mig själv. Och även andra. Du är säkert jättesnäll. Men du är tyvärr fast I deras garn. Jag är ledsen för din skull. Jag kan skicka boken till dig om du betalar frakten. All lycka till dig. Kram 💖"

- "Och jag kommer ALDRIG betala boken🙏💖"



- "Det är din uppfattning - men detta är INTE NÅGON SEKT. Men boken kan verka för bra förstås, eftersom den stärker, hjälper och utvecklar människor. 🙏🌻💜

En sekt kännetecknas av att man inte kan lämna den: detta är ingen förening som man kan gå med i ens. Det kostar inget, alla bestämmer om de vill läsa, eller inte vill läsa boken, ingen tvingas till något. Det är ett erbjudande.

Du såg ju dig själv klarare, började få djupare insikter, började må bättre; såg tydligare vad du varit med om, varit utsatt för, du promenerar dagligen, äter bättre sedan boken kom till dig, sover.
I går em var det bra, du skrev och jag svarade. När du skrev på kvällen var jag på teater, så jag kunde inte svara.
Då blockades jag och du la ut en text om boken och mig.
Du växlade fort, på samma dag, mellan att älska boken och känna rädsla för den/det är normalt, så kallad utrensning, när din frekvens stiger. Man får ta ett steg i taget. Du är alltid välkommen att höra av dig.
Jag ser dig som en syster, en oerhört framgångsrik syster som läkt dig själv, som går igenom sviterna av det. Jag pratar så gärna med dig min vän. 🥰❤️🙂

Vad i boken fick dig att tro att det är en sekt?
Vill du bli av med den redan? Vill du inte få lite betänketid?


Skickar du tillbaks den löser jag portot, men jag skickar inte tillbaks den till dig igen om du ångrat dig.
Bara så vi kör med öppna kort.

Ta gärna bort inlägget om SEKT, eftersom du inte ger några belägg för att det är så. Det kanske skadar mig, men inte boken, eftersom dess frekvens är så hög. 🥰❤️"



- "Jag gör precis som jag vill. Jag tar inte bort inlägget. Men jag har tagit bort ditt namn. Jag skickar tillbaka boken. Jag hade mått bättre även utan den. Jag bara vet. Nu vill jag inte höra mer från dig. Jag står I min fulla kraft. Och kärlek till mig själv. Ha det gott🙏💖"



- "Du, jag har betalat din bok. Det är min gåva till dig. Konceptet i boken är att se oss som syskon och jag har de pengarna och gärna vill ge dig Boken, eftersom du skrev att du ville läsa ett kapitel varje dag! Jag vill hjälpa dig att kunna göra det och läka på djupare plan. Du är stark och det är oerhört strongt av dig att läka dig på egen hand, men du mår ändå inte bra eftersom du hade fastnat i dina tankar, magrat, slutat ta hand om dig och ditt vackra hem.


Jag har aldrig någonsin tidigare gett bort en bok till en person. Att jag väljer att göra det till dig är för att du är den sanna underbara människa du är. Du är värd den och jag har en stark förhoppning att den kan hjälpa dig, som jag sa till dig.


Se det som en himmelsk hjälp. Hjälp kom till mig när jag behövde och bad om hjälp.
Därför gav jag bort det finaste jag vet, det som hjälper mig. ❤️
Jag kommer aldrig prata med dig om pengar och har aldrig gjort.
Jo jag gav en summa via dig till en annan person och det var på liv och död, så jag stöttade dig så att du kunde hjälpa. 🥰

En sann och ren källa begär aldrig tillbaka något till sig själv. I det här programmet för att uppväcka jordens medvetenhet är inga pengar inblandade. En sann Andlig tar inte betalt. Det har du själv gjort ett inlägg om. 🌻🙏💜🥰❤️☀️"
- "Sov på saken! Kram 🥰"



- "Jag vet hur det funkar I er sekt. Ni är förpliktade att ge bort en bok emellanåt. Jag vet mer än du tror. Lämna mig ifred nu!!! Tack🙏"


- "Nej, böcker ger vi inte bort, de betalar var och en själv. Om vi läser i ett Råd, bara om vi vill det, ger vi gåvokapitel till en vän."



- "Jo. Ni ger bort till vissa. Kommer inte ihåg antalet nu. Men jag vet. Skriv inget mer. Då ringer jag polisen!!!"



- "Vill du att jag ska sluta svara, snälla skriv då inte mer som inte är sant. Jag har haft min bok i 25 år, så jag vet!
Men du är välkommen att skriva, hota då inte bara med polis. Det är så onödigt.



- "Nu ringer jag polisen. Bara så du vet. Hejdå!



MIN KOMMENTAR TILL OSS SOM STUDERAR KUNSKAPENS BOK I ETT RÅD OCH SOM DELAR UT GÅVOFASCICULES TILL EN VÄN VARJE VECKA SOM ÄR SÄTTET SOM BOKEN SPRIDS PÅ SEDAN 2005 DÅ BOKEN TRYCKTES PÅ SVENSKA OCH LÄSES I RÅD PÅ SVENSKA I SVERIGE..


18-7-2024 

Detta kan hända när ens vänner är klara för boken men blir rädda. Jag ser det som naturlig utrensning och det bekymrar mig inte, så länge vi alltid erbjuder kontakt med den som läser Kunskapens Bok. Boken i sig är en Räddningsbok, varje person är i kontakt med vägledning via sin intuition och är fri att välja sin väg. En annan fråga är vad som stoppar henne från att välja utvecklingsvägen? Det talar vi vidare om nedan.


Mörkret ska ju avslöjas, rädslor lösas upp, Mörker har vi i oss allihop och vi är som syskon, som hjälper varandra att fortsätta läsa för att kunna se klarare. Samtal om världslig uppfattning är helt verkningslösa, eftersom vi har olika erfarenheter och ligger på olika medvetandekoordinat, vi har varit med om olika tuffa saker i livet, som nu renas och löses upp. Däremot att lyssna och bekräfta varandra, inom vissa gränser, är självklart för oss att göra. Men alla är ännu inte öppna för att höra någon annan sanning än sin egen, jordiska erfarenhet. 🌻🙏💜🥰❤️☀️"


Var och en av oss vet i sitt hjärta, i sin essens, hur situationen kan tas omhand. Jag ville dela min upplevelse och du som vill är också välkommen att dela din erfarenhet här på hemsidan. Skicka då pm eller mail så lägger jag in din text. Ljus och kärlek. /Maiellen


Om rädslor hos de runt omkring oss som tar till oss Kunskapens Boks frekvens.


- "Din berättelse har blivit en fantastisk text. Den tror jag kan ge honom förståelse för helheten som är viktig att han också kan se. Tror det är bra om han förstår på vilket sätt Kunskapens Bok betyder så mycket för dig och på vilket sätt den stärker dig. Att jag ”forskar om” vad psykisk sjukdom är börjar jag skriva om under en ny rubrik nedan, Om psykiatrin och uppvaknande. Det är bra att tala om när ni är i balans och nära varandra. Eftersom det är ni två som ska hålla ihop och göra den här resan tillsammans. Ni ska inte uppleva skörhet längre, utan fördjupad kärlek är målet. Orsaken att ni ska vara färdiga med er själva och utrensningen är för att en dag kunna ta emot ett litet barn eller barnbarn på bästa sätt.


Ha tilltro syster. Ingen anklagar någon, ingen lägger skuld på någon. Du behöver lyfta av dig ett gammalt mönster, din man måste få förstå din förändring. Han kan ju inte stå kvar där du var för många år sedan, det skulle inte bli lätt för honom att hänga med i din livsresa utan att få del av det som sker inom dig. Det är ju er kärlek och den trygghet du känner idag som är kittet för att du ska kunna lösa upp och befria dig det som tyngde din tillvaro! Dessutom är hans rädsla hans och han behöver själv bearbeta den. Han kan inte hålla dig kvar i det gamla. Det skulle bara göra er bägge olyckliga.


Visa honom denna texten så förstår han! ❤️

(Den texten är inte publicerad ännu)