Samtal som kan ge svar till fler


Genom att dela autentiska samtal som ägt rum mellan människor, i ärlighet, uppriktighet och sanning, så visas exempel på olika sätt att bemöta och hantera svårigheter utifrån olika personers synsätt och medvetande. Det kan leda till utveckling från ett tidigare synsätt att ta del av andra människors sätt att tänka och förhålla sig till andras kunskap och resonemang. Förhoppningsvis kan samtalen bli till hjälp, som ögonöppnare för någon mer.

Tack att du delar med dig. Genom att dela samtalet når medvetenhet ut och kan stimulera ännu fler.💖💖💖


Här följer olika personers texter och andra personers svar till dem. Jag värderar inte och står inte bakom allt det som sägs här nedan, men jag har  svarat i vissa samtalskedjor och har delat upp samtalsområden under olika rubriker. Olika männiksors syn berikar och kan ge svar på varför det upplevda kaoset idag både i samhället i stort och bland dem som kallar sig troende, religiösa och de som inte är religiösa men kallar sig andliga, öppna, medvetna, uppvakande och de som inte gör det, pågår.


ALLA MÄNNISKOR ÄR EN MEDVETENHET, HAR EN INRE KÄRNA AV LJUS OCH KÄRLEK I SIN ESSENS


Upplysta mästare har talat till mänskligheten, liksom andra som lämnats stora utrymmen att få göra det i olika tidsepoker och kulturer. En del har gjort sig kända och erkänns långt efter sin död, en del har fått plats i vårt medvetande redan under sin livstid. Stora tänkare påverkar ännu människors synsätt genom skifter, klassisk litteratur, operor och andra musik/verk, trots att vi lever i en helt annan samtid nu, än då deras verk blev kända. Därför växer vi upp till olika kulturer och ett trossystem som färgar hur vi uppfattar tillvaron. Dess uppgift har varit att väcka upp människor  utifrån vad som varit möjligt i det kollektiva medvetandet och tidsmedvetenheten i den samtiden.  🥰


Nu står mänskligheten inför stora globala frågor som kräver en annan kollektiv medvetenhet och förståelse för att vi alla är Ett. Förutsättningarna för samtidens människa är också en annan; Vars och ens egen andliga kanal är öppen. Det gör att allas röster vill nå ut, med sin sanning. Idag råder ett kaos i uppfattning och medvetenhet. Det gäller för var och en att slå ihop alla tidigare inkarnationers erfarenheter att förlåtas, helas, släppas, som satt spår, i sin egen medvetandepott och tillämpa sin egen inre medvetenhet i sitt eget liv. Det är nödvändigt för att lyckas lösa samtidens stora komplexa hot och hinder för människans existens, i det stora som i det lilla. Nu kan man inte längre följa någon annan. Att hitta ljuset inom sig själv, genom att lyssna till medvetandet i sin egen inre Essens betyder att alla människor kommer att förenas, enas och verka som en mänsklighet.


Idag finns det många grupper på sociala medier, poddar och hemsidor som på olika sätt vill stödja och leda andra ❤️ . Det finns ett stort kommersiellt intresse, också inom det andliga området och människors rädslor uppväcks, vilket visar på att gammal kunskap ännu vägleder vår nya tids människor.


Vi behöver kunna ta emot hjälp av varandra, be om stöd, räcka ut en hand och förstå att det är en självklar faktor i livet, även om vi inte har brukat göra det.


7-7-2024

En vän berättar på sociala medier att hon efter 12 år inte längre arbetar som uppskattad guide i personlig och andlig utvecklng. Vi lever i en ny tid, rent medvetandemässigt alla människor, utan att vi som mänsklighet har förstått att detta påverkar såväl på makro- som på mikronivå.

"Du har hjälpt många människor in i den nya 26000-åriga cykeln som planeten jorden och mänskligheten gick in i efter millennieskiftet och från 2012, då alla människor efter förmåga också gått in i den 5 dimensionen. Varje människas egen andliga kanal är öppen från 1986. Andlig medvetandeutveckling har sedan dess legat på varje enskild människas eget ansvar. I denna övergång ställs vi därför alla inför ett uppvaknande, där ingen längre kan vara någon annan själs vägledare. Du är inte bara modig utan är en av få som i din samtid låter din inkännande medvetenhet leda dig in på nya vägar. Du går före och visar vägen för många som kommer efter dig. Stort lycka till med det du nu ska ta dig för. I ljus och kärlek. ☀️💜🤗🌻❤️💛✨"


8-7-2024

- "Tack för dom fina orden Maiellen ❤️
Det är precis så jag upplever det. Ingen kan vara någon annan själs vägledare längre då vi alla har vårt eget ansvar i det stora och lilla sammanhanget, mer än att finnas som vän och medmänniska.
Ju mer vi individuellt lever vår själs sanning, ju lättare och mer smärtfri blir övergången till det nya.
Att leva i flödet och inte kämpa emot förändringarna är hjälpsamt.
Återigen, tack så mycket för dina ord och ditt stöd fina själssyster 🤗❤️"




7-7-2024

En vän hade kraftiga utrensningar och skickade ett meddelande till henne:

 

"Kosmisk strålning översköljer planeten som hjälp att uppväcka medvetenheten. Frekvensen höjs, ny förståelse innebär högre frekvenser i våra kroppar. I samma takt sker helt naturligt utrensning. Symptom visar sig; ökad trötthet, gamla symptom kommer tillbaka, helas och en ny genuin människa som bara är kärlek, som ser allt i kärlek växer fram. Vi är då en mer kosmisk människa som lever ett hälsosamt vackert liv i våra jordiska kroppar.
Vägen dit;
Ju mer öppen, ju mer mottaglig för de högre frekvenserna en person är, desto kraftfullare utrensning. Utrensning höjer din frekvens. Högre frekevenser ger möjlighet till blockerade cellminnen att släppa sitt tag och lösas upp, transformeras till högre frekvens. Det som frigörs ger sig tillkänna som för att berätta för dig vad du tidigare upplevt. Sedan utplånas dessa cellminnen. Det leder till att tankemönster, känslominnen och fysiska blockeringar i kroppen löses upp. Själen renas på det här sättet och utvecklas. Äldre själar har fler cellminnen att hela, kraftfulla prövningar- för att kunna ta fram sin inre medvetenhet och hela sig själv. DU har kraft och medvetenhet inom dig. Släpp rädslor, allt sådant som människor snackar, som om de visste, det kommer från deras egna kanaler, kan bygga på deras rädslor, så lyssna inte, läs inte utan lyssna inåt. DU BÄR DIN SANNING I DEN GUDOMLIGA MEDVETENHETEN INOM DIG SJÄLV. Vänd dig bara inåt för att få svar.
Utrensning är info om något som ska bort och kärlek är ett kraftfullt verktyg för att läka.
Teknik; Förlåt, andas djupt från magen och se bildligt hur du andas ut allt du inte längre behöver. Lägg ansiktet i kalllt vatten underlättar också. Älska dig själv igenom allt det här min vän! Helande ❤️‍🩹 🥰🌻🙏❤️💜"




Kommit från en tråd 2024-06

- "Jag fick ett samtal igår från min gamla kontakt från psyket.
Hon tycker att det är fantastiskt att jag kunnat göra mig själv frisk.
Jag har förklarat hur jag gjort så gott det går.
Hon frågade vad jag har för mål.
Svaret kom spontant från mitt inre.
Jag svarade: Att bli mitt sanna jag som vi alla är egentligen inom oss.
Det kändes som hon blev snopen över svaret.

Ha en fin dag med kärlek o glädje o kanske läkning o gråt. Allt är positivt💖🥰🌟🌹🌏"

- "Tänkte på det där med gråt. Såg någon i en tråd som sa till någon annan att hon måste ta sig upp ur mörkret. För att hon skrev att hon grät! Jösses, gråten är nödvändig och oerhört läkande. Hittade denna dikt om just det:


"Healing your wounds will hurt, so cry.  Att läka sina sår gör ont, så gråt.
Cry your pretty little heart out until you have nothing left to shed, Gråt ditt vackra lilla hjärta tills du inte har något kvar att kasta av dig


that's how beauty is grown; , det är så skönhet växer fram;


through the darkest of our days, we become the light."  genom våra dagarns mörkaste blir vi ljuset."


Fint och sant, tyckte jag. Ha en vacker dag du också 🥰" 




- "Så vacker dikt. Och sann. Tack🙏💖🥰🌹


- "Härligt. Så glad för din skull. Vilket bra möte och så bra att du hade denna diskussionen med din gamla kontakt på psyket. Detta fick henne att börja tänka i nya banor. Nu börjar livet för dig som du alltid skulle ha levt 💗🙏✨"



- "Stor glädje i himmlarna! Änglarna gråter stora glädjetårar! Jag gläds så med dig!. ❤️❤️❤️"




Kommit från en tråd 2024-06


"Jag vill skriva om självmedicinering.


- "Tyvärr är det många som blir alkoholister och drogmissbrukare på grund av stora gamla inre sår, sorg och smärta. Även från tidigare liv.
Så länge de inte bearbetar detta så sitter det fast som blockeringar I kroppen, framförallt psyket. Och många fysiska sjukdomar har att göra med det med.
Jag har själv varit där.
Jag har som sagt ätit psykofarmaka sen jag var 20 år. Medicinen(giftet) blockerade allt ännu mer.
Så det räckte inte med psykmedicin utan jag hade en lång period I mitt liv när jag drack mycket alkohol. Det var ett sätt att självmedicinera.
För jag stod inte ut med mitt liv.
Jag blev kallad alkoholist och dömd av många.
Människor såg ner på mig. Andra kanske hade roligt åt det. Såna som själv mådde dåligt.
Jag var aldrig alkoholist.
Det människor inte vet tror dom och gissar sig till.
Litar på skvaller.
Idag kan jag dricka lite vin ibland.
Men inte ofta.
Jag ville berätta detta så människor får mer förståelse för de som dricker och tar droger.
Hade alla bearbetat sina sår och trauman så hade de inte gjort detta.
Vi har alla sår inom oss som jag sagt innan.
Men vissa har fler än andra.
Gamla själar har mycket mer att bära.
Jag är en gammal själ. Jag vet det.
Många som dricker och tar droger ser jag som gamla själar. Men de vet inte det själva.
Så sluta döma och se ner på andra.
Det var allt.
Tack för mig💖


-  ”Bara den vars huvud har blött vet hur man binder om sitt huvud” citat ur Kunskapens Bok.
Ju högre öppen medvetenhet en människa har, desto större är prövningarna, alltså lidandet och också förståelsen. Det är det vackra i kråksången. ❤️ Det är så fint att du delar din sanning, så att fler förstår att börja älska sig själv, kan tacka och förstår att alla prövningar har en mycket djupare mening av att vilja hjälpa dem fram. Det är sanningen! ❤️"




På Linkedin skrev André Marx 3-7-2024

"Kära nätverk. Ha gått i tankar på en avgränsad podd om antidepressiva på 7-10 avsnitt. Vad hade ni velat ha för teman?
Tanken är att djupdyka i teman kring antidepressiva som aldrig får utrymme i den offentliga diskussionen samt att både lyfta fram kunskap från sakkunniga och patientperspektiv. 1-2 gäster varje avsnitt. Ett avsnitt skulle ex kunna gå ut på att panelen svarar på frågor som mailats in. Kom gärna med förslag.
#älskadehatadeantidepp #depression #ångest #psykiskohälsa #psykiskhälsa"

Älskade hatade Antidepp heter hans bok, André är allmänläkare vill få tillstånd ett officiellt samtal om fördelar, nackdelar, etc och frågar på linkedin vad folk tycker ska vara med och varför. Jag lät hans fråga gå vidare till vänner med erfarenhet! 


Hej Maiellen ❤️ HÄLSA HONOM; 

"Tack för att du tar dig an en av samhällets största bluff. Det är en tuff nöt att knäcka och en tung säck att bära.

Att återberätta hela mitt livs erfarenheter av detta, skulle ta en evighet....

Jag har inte ro och tid att göra det just nu, men kan försöka sammanfatta det framöver. Det river ju samtidigt upp så mycket gammal skit igen, men det ska ju vara så. Ber att få återkomma i ärendet."



Du som läser detta och  själv har erfarenhet kan kontakta honom. / Maiellen


Kan andra människors reaktioner hindra samtalet från att bli utvecklande?


Från en tråd på sociala medier: 


- "Du kanske bjussar på mer av dig själv än vad vissa klarar av...
Inte HELT riskfritt å vilket jag själv är försiktig med."

- "Alltför många är försiktiga med att bjussa på sig själva. Den kollektiva medvetandeutvecklingen skulle gå fortare om fler vågade göra det.
Vad kan du och andra förlora, menar du, när du säger att det inte är RISKFRITT?
Vad förlorar vi på att dela med oss från hjärtat?
Det hjälper andra människor och stärker den som delar. 😊👍 Det blir en gratis biljett till Frihet.


- " Jo, visst är det så... men det kan oxå väcka Ont blod hos vissa å som genast tar chansen att baktala den som går mot strömmen, typ.

- "Ja, mycket på grund av all skit jag gått igenom.


-"Det var därför jag skulle gå igenom det för att få den erfarenhet jag fått så jag kan hjälpa andra. Det finns en mening med allt. Och jag har läkt mig mycket."


- "Andra får syn på sig själva. Ingen lyssnar längre på den som baktalar någon annan. De känner själva att det känns fel.  De blir kanske lite avundsjuka på den som vågar stå upp för sina egna erfarenheter."

 


- "Det kan göra att viss blir arga, negativa, kränkande, eftersom de inte vet hur de ska bemöta sin reaktion. Personligen gör det mig ingenting att vissa människor inte kan lyssna med respekt på mig. De som inte kan förstå hur det hänger ihop lämnar jag att leva efter sin medvetandenivå. Jag ser på dem med kärlek, eftersom de ännu inte kan se det annorlunda. Om ett tag, kanske om ett längre tag, kanske inte förrän i nästa liv, eller i en kommande reinkarnation kan de förstå. De skrämmer inte mig. Inte heller deras åsikter. Fast jag kan förstå hur du menar. För så har jag också känt det någon gång tidigare! 😊"



- "Man kan visa upp sitt sårbara jag inför de som talar illa om en bakom ryggen, genom att lära sig att se det som en prövning, genom att lära sig enkla copingstrategier, för att bli starkare och klara av att stå upp för sig själv.

I och med den egna erfarenheten kan man därför hälpa andra, både medvetet och omedvetet. Ja jag tror också att det finns en mening med allt. Vi kan läka oss själva, om vi vågar släppa rädslorna och kan möta våra egna känslor med kärleksfullhet med sig själv.

Men det är viktigt att inte prata negativt om någon, för det höjer den negativa personen och sänker den som kritiserar någon annan. Därför är det istället bra att istället hjälpa andra människor och sig själv, genom kärleksfullhet tillbaka även mot den som kritiserar! ❤️"


Kosmiska strålar översköljer och leder till att allt fler "vaknar upp" ärliga och sanna. Allting går mycket fort nu och det gäller att följa med i medvetandehöjningen!


Juli 2024. Så här skrev en vän på sociala medier; 


"☀️Vare sig du är andlig eller inte, förresten...finns det icke-andliga människor? 💜VAD ÄR ANDLIGHET FÖR DIG?💜


Om man frågar någon vad "andlighet" är för dem, kommer man inte precis få ett enda svar! Jag ställde den frågan till olika människor för många år sedan och skrev ihop en text om det. Ska se om jag mot all förmodan lyckas hitta den, så kan jag lägga upp den här. SÅ intressant det var att se svaren. I svaren fanns det dock vissa återkommande saker och de lyfte jag fram i punkter i den texten, minns jag. Detta var före pandemin, långt före.


Under pandemin började ju nämligen en massa människor i bredare lager eller i större utsträckning eller vad man ska säga, på ett helt annat sätt än tidigare, att ifrågasätta på en djupare nivå. T ex angående de krafter som styr i världen och ligger bakom alla de stora industrierna, pengasystemet, "makten". Det gjorde att många började söka mer även på en "andlig" nivå.


Det poppade t ex upp massor av kanaler på social media, med personer som gav sin syn på allt (influerat av andra förstås som alltid) och inkluderade koncept som tidigare liv, twin flames, ärkeänglar, starseeds, galaktiska federationen och allt vad det heter. Personer som fick många följare och därmed spred vissa föreställningar och synsätt.


Jag har min syn på olika sådana saker och andra har sin. Jag ser dock ibland hur vissa tror att "det andliga" är en uppsättning föreställningar som alla "andliga" delar. Så är det inte. Ju fler perspektiv vi kan betrakta och iaktta, desto mer ser vi att det absolut inte är så att alla "andliga" tror på ett visst sätt. Långt därifrån.


Vi ser nödvändigtvis inte ens andlighet på samma sätt :-)


Men hur ser du på andlighet? Vad är det för dig? Vad ger det dig i ditt liv, din vardag så att säga? Jag är inte ute efter rätt kontra fel, utan är som alltid nyfiken på andras perspektiv. Det är ju inte för inte som jag för länge sedan myntade uttrycket "besökare i olika perspektiv" som en beskrivande term på mig själv. Jag ser oss alla som det egentligen. Men del av oss, som jag själv, har medvetet gått in i olika perspektiv. Eftersom jag tror på reinkarnation så ser jag även detta livet i sig som ett besök i ett perspektiv. Vi har haft många perspektiv i olika liv och även förstås en massa perspektiv i detta liv. Så ser jag det.


Det är nyfikenhet som drivit mig att både försöka undersöka inifrån så att säga, genom att konversera öppet och icke dömande med precis alla möjliga slags människor med helt olika tro. Jag har nog varit dömande ibland jag också förstås, men min intention blir alltmer fokuserad på icke-dömande. Mitt inifrånperspektiv har också innefattat att jag även har praktiserat t ex wicca, vissa former av buddhism och en del annat under längre och kortare perioder. Jag har även valt att studera det utifrån genom att läsa massor om olika livsåskådningar, samt även studera det på akademisk nivå. Jag är religionshistoriker. Vilket egentligen är religionsvetenskap då religionshistoria innehöll inte bara själva studierna om ursprung och historia kring religioner, tro och andlighet. Utan även religionspsykologi, religionssociologi, religionsfenomenlogi (här ingick mycket studier om så kallat övernaturligt, ockultism osv), olika former av andlighet, tro, religion och likheter och skillnader mellan dessa,.


Viktigast för mig är förstås i slutänden MIN personliga väg. Min relation till livet och källan. Min andlighet.


Så dela gärna med dig hur du känner inför det som av många kallas "det andliga". Kort, enkelt, långt och utbroderat. Vad du vill, hur du vill! Det berikar oss alla att du ger just ditt perspektiv! Tack!🙏❤🙂".  Marie Louise Höög



- "Att tro på sig själv. Älska sig själv. Förlåta allt och inte döma. Alla är vi Andliga💖!



- "Att Älska sej själv även i de skiftningar vi upplever Nu. Det ÄR en Resa Älskar att vidga mitt perspektiv med Nya synsätt. Är ändå trogen mitt hjärta. Det finns verkligen lika många sanningar som människor på jorden. Kanske den insikten som skapar Fred? Vi behöver inte ha bråttom att utvecklas i våra själar. Det är också en viktig insikt. Vill väcka andra med mina inlägg och vara tollerant istället för dömanden. Det mörka behöver belysas det måste ändå vara meningen? Än att bara behålla dessa insikter för sej själv? 🙏✨️🌏❤️"



"Så fint skrivet, precis så är det och måste få vara. Men stort tack för möjligheten att få dela det som jag idag är med om, det som är uppvaknad andlig medvetenhet för mig. ❤️ Det blev ganska lång text, så jag valde att lägga den under Tips, på hemsidan som jag skapade för att kunna dela det andliga synsättet med fler; vägen som jag tvingades tillämpa på mig själv för att klara ut livets största prövningar. Sidan är den här. http://xn--rddaliv-5wa.se/, (eller forebyggsjalvmord.se)

Här, under Tips, finns texten ”Livets skönaste insikt” som ger ett ordentligt genomarbetet svar på din så vackert ställda fråga . ❤️


Andlighet är allt, varje andetag, varje ögonblick, oavsett om du har tro, insikt, vad du människa ser för mening i ditt liv, att vakna upp till insikten om den högre meningen med ditt och varje annan människas liv, det är andlighet, eller annorlunda uttryckt; att se genom sitt Hjärtas sanna Essens! ☀️✨🌻💜❤️




- "Maiellen Stensmark exakt detta som saknats inom all form av vård, skola. Behovet av en djupare mening o sammanhang." ❤️🌿🌸🌿




MÄNNISKORS OLIKA SYNSÄTT INOM DET ANDLIGA BEROR PÅ MÄNNISKORS ANDLIGA MEDVETENHET,  TIDIGARE LIVS MEDVETANDEUTVECKLING OCH INKARNATIONER OCH VILKEN DIMENSION SJÄLEN INKARNERAT IFRÅN TILL DEN HÄR INKARNATIONEN


Från en tråd på sociala medier: 


"Jag fick höra av min kära väninna att de två "narcissisterna" eller vad de nu är, även hade skrivit i hennes inlägg att jag haft så mycket trauman i mitt liv. Och de varnade henne för mig.
Nu är det så att jag har lärt känna en del Andliga kvinnor genom Facebook. Och vissa har haft mycket mer och värre trauman i sina liv än vad jag haft.
Speciellt två av dom. Och de valde att bryta kontakten med mig. För att de inte mådde så bra själva. Den ena erkände att hon var avundsjuk och att vi konkurrerade här.
Jag förstod henne inte. Jag är inte här för att konkurrera.
Jag vill också säga att mina sår och trauman som jag haft har jag varit öppen med här.


Och jag vet nu att jag gått igenom all skit I mitt liv för att få den erfarenhet och styrka jag fått så jag kan hjälpa andra.
Och jag har läkt mig själv mycket.
Det är genom egen erfarenhet vi kan hjälpa bäst. Inte genom utbildningar, kurser o böcker.
Jag bara vet att det är mitt kall.


Vad de andra två gör nu har jag ingen aning om.
Gjorde en vänförfrågan till en av dom men hon har inte svarat. Så jag antar att hon fortfarande kanske inte mår så bra.
Jag vet inte om det är dessa två som har baktalat mig.

Kanske är det någon jag råkat ta bort som vän bara. Som följde med när jag rensade här.


Till sist vill jag bara säga att ingen kan trycka ner mig längre. Jag har en styrka och stark självkärlek.
Och jag älskar att kunna hjälpa andra med det jag skriver. Det är min uppgift nu.
I framtiden blir det annat.
LOVE AND PEACE💖✌️🌹"



- "Att kunna se också sin ovän med kärlek och omtanke är stort. Det leder till fred och kärlek på jorden. Om inte vi som har insikt, medvetenhet, som har kärlek och ljus i vår tanke går i förväg och visar prov på att bestå prövningarna, hur kan vi då medverka till att de onda ser sig själva? 🥰"


- "Jag håller med dig. Förutom kärleksfullhet tillbaka till någon som kritiserar. Beror naturligtvis på vad det är. Alla triggas vi ibland tyvärr. Inte lätt att vara tyst om någon säger nåt elakt💖"


- "Sant, men andligen vinner du. Det går inte att försvara sig mot hur illa någon betraktar någon annan, det är ingen idé att ens försöka tala någon tilltätta. Antagligen uppstår ilska, fejd, hat och jobbiga känslor att bära, som sänker ens egen frekvens. Det är inte värt det, det är en omväg."


- "Ingen kansliserar den högsta källan: Jag vet allt detta. Tack🙏."


- "Men nu är det så att jag tar ingen skit längre. Det har jag gjort hela livet. Det är slut med det nu. Och jag vet att jag är på rätt väg. Jag är där jag ska vara och gör det jag ska. Och jag är så tacksam för detta🙏💖🥰. Om du väljer att ta skit så är det upp till dig💖. Jag vet också att vi är här för att lära oss stå i vår egen kraft. Och det gör jag nu."



- "Tack att du är den du är idag 💖".


- "Jag tar inte heller någons skit. Jag väljer att inte låta andras skit bekomma mig."


- "Jag ser ingen skit riktas mot mig, eftersom mina ögon ser allt som sker i mitt liv med tacksamhet. Det öppnar djupare förståelse och utvecklar mig!"


- "Du och jag vet att de egentligen inte mår bra, att deras lidande är deras lidande och förstår de inte ens hur mycket efter de är, vill i alla fall inte jag vara den som genom ilska och hat lyfter dem."


- "Jag lägger inte någon kraft på att ge tillbaka, eftersom jag inte finns på den medvetandenivån. De sårar mig inte, de visar mig på vilken våglängd de själva ligger."


- "Jag tar ingen skit, men väljer mitt liv i kärlek och lycka! Tack för att jag får förklara, så att jag själv ser så mycket längre nu, vilka underbara konsekvenser ett sådant synsätt ger! ❤️"




Andlighet handlar inte ett dugg om pengar


"Hej💖
Nu undrar jag. Vad är det många Andliga inte förstår???
Andlighet handlar inte ett dugg om pengar.
Det är ett Kall vi har. Inget jobb.
Skaffa ett annat jobb.
Pengar är av ondo. Det vet ni så väl.
Ett nödvändigt ont.
Ändå sitter ni där och förväntar er att få nåt tillbaka?
Jag ger vägledningar gratis via messenger.
Skulle aldrig kunna tänka mig att ta betalt.
Andlighet handlar om att ge utan att förvänta sig något tillbaka. Bara känna glädjen att kunna hjälpa.
Det är äkta kärlek💖💖💖
Och en stor bluff inom det Andliga är att allt vi säger om andra handlar om oss själva.
Hör ni inte vad sjukt det låter?
Jag vet att det inte är så. Då skulle vi ju aldrig kunna prata över huvud taget? Bara ibland när vi inte pratar om andra. Och då menar jag inte bara negativt när vi gör det. Omg🙄

Vissa skrattar. Det är de som tar åt sig. Och inte förstår. Tyvärr. De har inte kommit så långt än.
Kommentera vad ni vill. Jag kommer inte svara.
Har sagt min sanning🙏🙏🙏"




"DET ÄR MYCKET MÄRKLIGT. JAG HAR KONTAKTAT TVÅ MEDIALA NU. JAG HAR SKRIVIT ATT JAG ÄR I KRIS OCH BEHÖVER VÄGLEDNING NU. OCH ÄVEN ATT JAG INTE KAN BETALA JUST NU. JAG VILL ÄVEN ATT DET INTE SKA VARA FÖR DYRT. MIN SITUATION BLIR VÄRRE O VÄRRE.
DET ENDA SVAR JAG FÅR ÄR ATT DE INTE HAR TID NU. JAG MÅSTE VÄNTA NÅGRA VECKOR.
VAD ÄR DETTA??? VAR ÄR MEDMÄNSKLIGHETEN???
VAR ÄR OMTANKEN???
VAR ÄR DEN BERÖMDA KÄRLEKEN SOM ALLA ANDLIGA PRATAR OM???
FINNS DET INGEN HÄR MED DE EGENSKAPERNA??? NÅGON SERIÖS???
SOM KAN SIN SAK???
ÄR NI BARA PENGAKÅTA???
DETTA KAN GÄLLA LIV ELLER DÖD???
FATTAR NI???
JAG TÄNKER INTE TA LIVET AV MIG.
MEN JAG TYNAR BORT AV SITUATIONEN JAG BEFINNER MIG I. FÖRSTÅR NI???
ÄR HELA ANDLIGHETEN FALSK???
ÄR DEN FRÅN DJÄVULEN???
EN TIMME I TELEFON HAR ALLA TID MED ANSER JAG!!!!!!!!
EN SAK TILL. HADE DET VARIT JAG SÅ HADE JAG STÄLLT UPP DIREKT. UTAN NÅGON SOM HELST BETALNING!!!
DET KALLAS KÄRLEK💖. OM NI INTE VISSTE DET.

TACK FÖR MIG🙏"


"Om man jobbar som medium så vill man väl ha betalt
Precis som i vården
Man hjälper någon och får lön
Men javisst ..kan byta tjänster med
Man tar och ger energier...inte bara tar
Pengar är också energier
Fattar inte varför tjänster där man hjälper människor värderas så lågt?
Hjälper dig gärna"


"Ja alla är vi olika. Jag skulle aldrig ta betalt för det. Sån är jag. Jag skulle göra det endast av kärlek o omtanke. Det finns andra jobb de kan skaffa o ha detta vid sidan om?? Äkta Andlighet handlar inte ett dugg om pengar. Vi är här för att hjälpa varandra med endast kärlek som grund. Allt annat är falskt. Pengar är som du kanske vet djävulens påfund. Du får tycka vad du vill. Tack🙏💖"


- "Jag kan brottas med samma sak. Kan inte ta betalt för hjälp jag ger andra och vill hellre se att hjälpen kommer till mig på samma sätt. Betalar gärna utlägg och rena kostnader för material. Självklart! Men har svårt att se en s k vän debittera mig timtaxa. Tror det har med vår själsliga hemvist att göra. Vi är helt enkelt programmetade så. Men svaren har du inom dig, liksom resurserna du behöver och gratis vänner vid din sida. Det är tålamodsprövande och därned utvecklande det lidandet du bär. Det leder till utveckling, är du medveten om det? Kram ❤️"


Om jordisk kärleksrelation när du själv öppnar dig andligen


Från en tråd på sociala medier: 

- "Jag har haft en kärlekssorg i tre år. Har aldrig tidigare älskat en man så mycket.

Jag har gjort allt för honom. Men han svek mig gång på gång. Ändå älskade jag honom.

Och gör fortfarande.

Jag insåg igår att han alltid kommer att svika mig.

För han är helt oläkt. Och har mycket sorg och smärta att bära. Han svek mig igår igen. Han lovade komma. Men kom inte som vanligt.

Jag vill hjälpa honom om hur han ska läka sina sår och finna sig själv och älska sig själv.

Nu har jag brutit kontakten för alltid. Det är inte lätt.

Men jag klarar det med.

Han var den största sorgen i mitt liv.


Det var för mitt eget bästa. Även fast det var det värsta. Låter konstigt. Men det är så det funkar.

För att bli så ljus som möjligt måste man gå igenom så mycket mörker som möjligt.

Så man finner största möjliga kärlek till sig själv.

Så han har hjälpt mig. Han blev sänd till mig för just detta ❤️.


Nu är jag redo att träffa min sanna kärlek som kommer vara livet ut. Inte bara detta liv utan även framtida liv. För vi är äkta tvillingsjälar.

Och jag kommer känna att det är han. Jag går inte på nåt falskt längre".




Om healing och om jordisk och himmelsk kärlek i vårt jordiska paradis


Du kanske har läst HÄR ÄR MITT LIV, om kärlekssagan, som verkligen skedde på riktigt. Allting. Den här epost-konversationen är fortsättningen. Jag Maiellen samlar ihop vad som hänt mig därefter, våren och sommaren 2024, i form av fragmentariska bitar i nuet när det sker. En vacker dag kanske en ny text kommer till om det kan vara till hjälp för någon annan. I så fall knyts den ihop med ytterligare andliga förklaringar till en ny fortsättning. Vi träffas inte längre min Man och jag. Men idag när jag längtade så otroligt mycket efter honom så jag skrev ett mail till honom.


"Hur går det för dig? Har du beställt någon digital tid hos Hälsokonsulten? Tar du emot hjälp av henne så att hon kan fortsätta att hjälpa dig lyfta av det som ditt högre jag är redo att släppa?

Behandlingen som jag hade där var bra för mig. Jag kunde släppa mycket. Därefter har jag digitalt fått hjälp av en annan underbar människa. Vi kom så långt bak som till livet i Albanien och jag släppte dessa cellminnen, så nu känner jag mig ännu mer fri, öppen och lycklig.

Du svarade på min fråga; att jag kunde kalla dig min Man. Hur hänger det ihop med att du bara någon dag senare gjorde slut med mig?

Jag vet inte hur det skulle kännas att träffa dig igen, efter dessa lämnanden och det gör mig samtidigt lite nyfiken. Jag litar inte på dig, känner mig övergiven i mitt hjärta, förstås. Liksom i tidigare liv har det gjort så ont i mig, riktigt på djupet. Det lättaste är förstås att blunda och försöka dra ner en gardin, som om det aldrig har hänt det som hände.

Du sa att du ville vakna andligt, utan att förstå vad det för med sig. Ofta är männen efter och behöver kvinnans hjälp för att kunna hela sig själv. Eller blir ni kvar bakefter och väljer att leva det jordiska livet, utan förmåga att kunna lyfta er själva. Det vore mycket sorgligt om du inte ens vågar försöka öppna dig själv med hjälp av den andliga medvetenhet som bor inom dig, liksom inom varje annan människa. Vi som redan är öppna sänts som hjälp, för att också själva få hjälp, i det som blir ett ömsesidigt ”möte”.

En dag kanske du vaknar upp, kanske inte. Det är ödesmättat. Jag kan bara berätta för dig att min dörr står öppen.

Förra veckan åkte jag och besökte kvinnan som inte mådde bra. Hon var djupt deprimerad, svårare än jag förstått, men jag hade besök av min lilla rödhake i trädgården, som tidigare också har kommit med andliga besked, så jag förstod att det var viktigt att släppa tankarna på sig själv och finnas för en medmänniska. Hon är på benen igen, bara genom sällskapet, i lite högre frekvens med någon andlig förklaring, att hon äter mat och dricker mycket vatten, har börjat gå skogspromenader och känner gemenskap. Jag städade upp och fick också tid till mitt eget skrivande.

Själv förmår man inte ändra sin fastlåsta inställning av jordiska negativa tankar. Vill man vakna andligen behövs en gemenskap på en högre frekvens. Det gäller att ta tag i chansen och valet står individen för; att säga ja eller nej.

Jag passade på att hälsa på delar av min kvarvarande jordiska familj på hemväg. De blev jätteglada att se mig. Jag stekte pannkakor till barnbarnet i huset och till oss och följde med till gamla minnen och arbete med deras båt. Jättetrevligt.

Ljus och kärlek till dig min vän". 



Varning för långt svar tillbaks igen; så jag placerar det sist på denna sida.


Vi är alla olika i vår Herres hage, vi har inte rätt att se ner på någon


- "Att försöka få osunda människor att tänka om är oftast ingen idé eftersom de inte har självinsikt. Att dela med sig av sig och sitt till människor är bra men att tro att man kan hjälpa alla är ingen idé. Man får vara en ärlig och öppenhjärtlig människa till dem som är mottagliga. Att vara det till destruktiva personer bara dränerar en på energi. Man får därför välja rätt. Att tex försöka få någon att förstå och ändra uppfattning är som att tro att man kommer framåt på en motionscykel."


 - "Ingen är bättre eller sämre. Jag bryr mig inte heller innerst inne. För ingen kan som sagt trycka ner mig längre. Jag säger bara som det är som vanligt. Och det kommer jag fortsätta med. All kärlek till de som inte vet bättre. Och inte älskar sig själva än. Jag har förlåtit. Men sanningen ska fram som alltid💖."

-- "Solen lyser över alla och dräneras inte i sin energi beroende av över vilka den lyser. Alla människor är värdefulla, det är tillsammans som vi uppnår enhet och kan höja hela jordens medvetenhet. Så ser jag det andliga uppdraget. Vem kan döma någon annan, säga att min sanning är bättre än din?"


- "Våra andliga uppdrag beror på vilken essens var och en är, ingen kan säga vad som är rätt för någon annan. Människans fria val landar i olika medvetenhet".


- "För Gud är inget omöjligt, Gud hör alltid bön och agerar på nära plan där det alltid finns andlig hjälp till den som är i andlig nöd".


- "Det känns onödigt i den här kontexten att skilja på människor utifrån medvetandenivå. Bättre är då att få oss alla att mogna och utvecklas, för att höja medvetenheten på jorden. Så bara kärlek och syster- och broderskap skulle råda, att vi är öppna för att lära oss av varandra."


- "Ger man så får man också! Tack, men genom att cykla ökar du konditionen och klarar bättre att cykla längre sträckor också i det reella livet! ❤️"


Svar på svaret tillbaks: Himmelsk kärlek går att uppleva i det jordiska paradiset

- " Hej

Ska svara dig på det mesta du skriver. Det går sisådär för mig och jag har inte beställt någon ny tid hos hälsokonsulten. Jag gläds åt det du skriver och fått hjälp med för att få loss mycket. Både du och jag vet att jag har en del kvar att komma tillrätta med. Jag har sagt till dig att det gör ont i mig det jag gjort mot dig, så fin och god människa som du är".


- "Måste svara så att saker kommer i sitt sammanhang; (så jag skrev svar på punkt efter punkt i ditt svar til mig)

Börjar med att fråga dig: Blev du så chockad och rädd när dina barn ställde oss mot väggen så du helt tappade tron på dig själv och oss?

Fram tills dess älskade vi helt enkelt bara varandra passionerat och djupt ärligt, det fullkomligt strålade om oss och vi lät människor se hur nära och kära vi var. Det kändes snart lika bra här hemma. När vi fick fason hemma i din lägenhet och energin kändes bättre här hemma när vi hade städat och skakat alla mattor, bara dansade vi, njöt och lagade god mat och gjorde det fint för oss. ❤️


Vi hade kunnat leva i denna kärlek än, bara tittat på varandra med kärleksfulla ögon, inte skadat varandra eller tänkt negativt kritiska tankar.

Ja, jag kände en hel del sådant fast allt det var efter mötet med dina vuxna barn. Jag har nog aldrig känt mig så förnedrad som då. Du åldrades 10 år på den timmen ni pratade, tänker på det ibland, så oerhört oförskämt handlat, 50- 60-åriga människor, tar sig ton så emot sin far och emot mig, som de knappast känner. Om det inte varit så att du också börjat tänka samma 3dimensionella jordiska rädslotankar som de, som drog ner vår himmelska kärlek platt till jorden, hade de aldrig hanterat mig så. Men vi behövde säkert den här reningen för att på snabbaste sätt läka alla gamla jordiska cellinnen, för att var och en bli en Genuin Människa.

Tillbaka till då:

Ibland funderar jag på allvar över om du var inblandad, att ni pratat om mig, kanske redan under påsklördagen när ni stod utanför huset och pratade bara du och sonen. Han sa sedan att han tittat på min hemsida, sett mina tavlor, visste var jag bodde. Sättet han sa och gjorde det på hemma hos honom, första gången vi träffades kändes inte bra. Det var inte med kärleksfullhet och tacksam nyfikenhet för att just jag kommit in i familjen. Men jag är ingen sådan som tänker negativt och kunde aldrig tänka mig att något sådant, som sedan följde, kunde hända. Hur kunde han bara köra hem till dig, bestämma var vi skulle äta, låta dig betala och sedan köra iväg mig? Du frågade dig just innan vi åkte dit någonting om vad barnen skulle säga. Visste du? Men du blev också chockad. Kanske ännu mer om du själv var delvis ansvarig? Det sista är bara spekulationer som jag lagt till nu, lång tid efter, när jag försöker förstå varför det gick till som det gjorde.


Du kan läsa om alltihop som det var då, nedskrivet i stort sätt dagligen, som jag sedan lade samman och kompletterade med andlig kunskap, samt drömmen jag hade just innan resan där vi träffades,, som jag också skrev ner direkt när jag drömt den. Nu ligger det på min hemsida. ”Här är mitt liv.” Läs och begrunda, välj att komma ihåg hur det faktiskt gick till. Be både dig själv och mig om ursäkt också över ditt eget uppträdande. Det är enda sättet att göra skadan resonabel och medveten, för att kunna släppa de negativa känslorna runt detta. Med kärlek går allt. Det är bara på jorden saker behöver helas. Himmelsk kärlek är så mycket renare. Det var en försmak av den vi fick och som gör att jag älskar dig så högt. Vi kunde mötas i det underbaraste som går att uppleva man och kvinna emellan. Tack för att du är min man på jorden. Jag älskar det medvetna högre jaget du Är. Däremot älskar jag inte det du har gjort mot mig. Men som sagt, omedveten, eftersom du ännu inte renat dina cellminnen från det gamla.


Jag har har hela tiden valt att tänka oss. Levt kvar i  mina kärleksfulla tankar till dig, eftersom jag älskar dig och har renat mycket, så nu kan jag  betrakta det som hänt ur ett annat medvetandeperspektiv. Det har ändå smärtat i mitt hjärta, någon oerhört, men har hjälpt mig kunna rena ytterligare blockerade lager. Nu känns det klart i mig, eftersom inte HJÄRTMUREN finns där längre.


Du vet och visste då med, mycket väl, vad jag gick för. Den skammen tror jag du bär ännu. Annars skulle du aldrig kunnat bryta och lämna mig. Det kom in jordiska, lägre känslor och de gjorde att den nästan himmelska vackra kärleken som var det finaste vi har upplevt på jorden krackade. Vi försökte laga den och hålla kvar den. Men det går inte när det inte är totalt ärligt och bara kärlek, förlåtelse och djup tacksamhet 🙏 över det vi har och finns en vilja att skydda kärleken och varandra från andras negativitet och tyckande. Det går inte att ha en tredje part med, i det här fallet en son vars hjärta inte var öppet, som med förvånade, avundsjuka(?) ögon inte unnade sin pappa kärlek.


En människa som aldrig känt sann gudomlig kärlek på den nivån på jorden ännu (skriver ännu, för han skulle också kunna hitta den till sin kvinna, om han öppnade sin högre sanna medvetenhet, spräckte det jordiska skalet, släppte in sin Essesens medvetenhet (som bor i alla människor) till en förbindelse mellan hjärtat och hjärnan, med hjälp av sin logik. En sådan kontakt som den vi hade gör att vi som redan smakat på den högre kärleks-frekvensen på jorden ständigt vill återvända till den om vi fallit tillbaka i jordisk 3-dimensionell medvetenhet. Du slutade läsa Kunskapens Bok och klarade sedan inte av att hålla kärleken, trots att du kom tillbaka till mig, med längtan efter den kärleken du kände. Den personifierades i mig, eftersom du ännu inte hade börjat rena hjärtmuren i ditt hjärta. Sann kärlek till en annan människa måste börja med att du känner denna sanna kärleken till dig själv! ❤️


Jag sörjer vår kärlek, längtar oerhört mycket efter äkta omtanke, ömhet, i tacksamhet och glädje, att få dela dagen, sysslor, tiden som vi upplevde du och jag. Jag trodde vi skulle få (kanske 11 år av denna kärlek till varandra eller längre), fram till döden, så jag hade tillförsikt när jag kände hjärtat åter brista när du skriver att du själv, utan påverkan av barnen väljer att avsluta vår relation. Jag trodde jag läste fel. Jag trodde på oss. Jag kan inte fatta att du sedan du gjort slut, utan att vilja prata om det, bara blockade mig. Som om jag inte vore den kvinna du älskade. Det säger mig att du omöjligt kan älska DIG SJÄLV.


Med hälsokonsultens hjälp kan du lyfta av allt som ditt högre jag är redo att släppa. Hjärtmuren behöver avläsnas; gamla jordiska upplevelser vars erfarenheter inte sedan kan skada nuet längre, dessa cellminnen behöver transformeras, lösas upp, för alltid. Det är klart att nya besvikelser kan bygga upp en ny hjärtmur, men som aldrig blir så svårgenomtränglig eftersom allt då bara sker i denna inkarnationen.


Det du bär i hjärtmuren är sådant som människan sedan försökt att läka i inkarnation efter inkarnation, då vi drar till oss och åter möter varandra och sådant som behöver helas, förlåtas och släppas.

Målet är att ta ner högre sann medvetenhet och leva i sann kärlek, i paradiset, redan på jorden. Du vet vad jag talar om! För vi har redan fått smaka på den kärleken!


Nu svarar jag med att numrera frågorna: Den första frågan gör mig ledsen, så jag berättar om min känsla nu först, innan jag kan svara dig; Du känner dig bestraffad för att du inte når till ett andligt uppvaknande. Tolkade jag dig rätt? Bland alla ord jag skriver... försök förstå att du genom att ta hjälp för att få syn på vad du tidigare varit med om, som du lidit av, kan hela genom att avlägsna din hjärtmur så att du kan uppleva livet med nya ögon. Förlåt och se med kärlek! Den snabbare vägen är att ta hjälp av Hälsokonsulten och turboeffekt ger dig läsning ur Kunskapens Bok. Nu till dina frågor, så ska jag svara som jag ser det:


- "1. Skall ett andligt uppvaknande vara förenat med bestraffning för den som inte når ända dit?"


- "DU MÅSTE NOG FÖRKLARA HUR DU MENAR. ETT ANDLIGT UPPVAKNANDE ENLIGT MIG ÄR ATT SE MED VÅRA SANNA, GENUINA ÖGON.

VI SKA HELA DET SOM INTE ÄR KÄRLEK PÅ JORDEN. DÄRFÖR FICK VI MÖTA KÄRLEK SOM ÄR STÖRRE ÄN NÅGONTING ANNAT VI KÄNT. DÅ KAN UTRENSNING SKE. ALLT SOM INTE ÄR GUDOMLIGT, TRANSFORMERAS INOM MÄNNISKAN GENOM PRÖVNINGAR. LÄGRE/ (NEGATIVA) KÄNSLOR VISAR SIG OCH LÖSES UPP."


2. - "Om jag tolkat dig rätt så finns det bara en väg för att nå uppvaknande. Är det så?"


- "I LJUSET AV DET JAG SKREV OVAN FÅR DU NOG STÄLLA OM DIN FRÅGA. VET JAG INTE VAD DU MENAR, VILKEN VÄG SKULLE DET VARA? 

Enligt Kunskapens Bok finns det tre vägar; 

1. KÄRLEKSVÄGEN, GENOM ORGASM ÄR EN. FÖR JORDENS MÄNNISKA

2. TVÄTTA SIG 5 GÅNGER OM DAGEN SOM MUSLIMEN GÖR ÄR EN VÄG.

3. NÅ NIRVANA GENOM DE GAMLA HELIGA SKRIFTERNA ÄR EN.

Du har väl redan läst det här i Kunskapens Bok?"


3. - "Du har rest i dina historiska avtryck. Jag har följt dig i spåren och också vandrat i det som varit för mycket länge sedan, utan att egentligen få annat än minnen från barndomen".


- "MAN MÅSTE BÖRJA MED DENNA INKARNATIONENS BLOCKERINGAR, NI FICK BÖRJA DÄR FÖRRA BEHANDLINGEN. KÄRLEK PÅSKYNDAR LÄKANDET. ATT LÄSA KUNSKAPENS BOK GER TURBOFART. DET MESTA AV SÅRIGHETER LÖSES BARA UPP UTAN ATT VI BEHÖVDE FÖRSTÅ.


VI HADE ÄNNU INTE LÄKANDETEKNIKERNA (EMOTION CODE- BODY CODE OCH BELIEF CODE) FÖR ATT VÄCKA UPP BLOCKERADE MINNEN FYSISKT, TANKE OCH KÄNSLOMÄSSIGT, VILKET INTE LÄNGRE BEHÖVS - EFTERSOM VI HAR; KUNSKAPENS BOK. HÄLSOTERAPEUTEN HADE ALDRIG UPPLEVT ATT RENSNINGEN KUNDE GÅ SÅ FORT. VI FICK SÅ OERHÖRT MYCKET GJORT UNDER KONSULTATIONEN.


4. - "Jag har gjort rårakor på ditt vis och njutit av det! Du, kommer alltid finnas som en klar lysande stjärna och stråla i mitt hjärta".


- "VI HAR INTE DÖTT FRÅN VARANDRA ÄNNU. VI LEVER I SAMMA LIVSTID OCH LAND. DU KAN SLÄPPA TIDIGARE LIVS ERFARENHETER NU. ALLT ÄR MÖJLIGT. DET ÄR BARA MÄNNISKANS EGNA RÄDSLOR SOM SÄTTER STOPP FÖR VAD SOM ÄR MÖJLIGT ATT SKAPA OCH UPPNÅ I DET HÄR LIVET. -   FÖRUTSÄTTNINGEN FÖR ATT PROCESSEN SKA GÅ SÅ HÄR FORT ÄR ATT LÄSA KUNSKAPENS BOK."


- "Ha en fin resa till Turkiet i veckan".

- "TACK DET FÅR VI! HA DET FINT DU OCKSÅ!"

5. - "Kommer din ex också vara där?"


- "HAN BÖRJADE LÄSA LITE, ( MEN INTE HELA KAPITEL) NÄR VI VAR ETT PAR. HAN HAR BOKEN PÅ SPANSKA LIGGANDE I ”HUSET” OM HAN VILL LÄSA NÅGOT. SÄKERT GÖR HAN DET INTE FÖR HAN LÄSER MYCKET LITE, HAR ALLTID VARIT SÅDAN.

”DET RÄCKER MED ATT EN PERSON I VARJE FAMILJ LÄSER BOKEN. MEN DET GÖR DE ANDRA GOTT ATT LÄSA DEN.”

HAN ÄR ANDLIGT ÖPPEN I SIG SJÄLV, DÄRFÖR FÖRENADES VI EN GÅNG. HAN SKULLE INTE DRÖMMA OM ATT ÅKA TILL BAKA TILL ISTANBUL EFTER 21 ÅR, DET VAR BARA PÅ MIN ENERGI SOM VI KOM DIT EN GÅNG TILLSAMMANS.

HAN TOG HAND OM MIG EFTERSOM HAN ÄR FAR TILL VÅRT BARN OCH BOR I ETT LAND SOM INTE ÄR SÅ SEKULARISERAT SOM VÅRT, DÄR MAN FORTFARANDE HEDRAR KVINNAN. HAN RESER INGET MER. SISTA GÅNGEN KOM HAN OCH HJÄLPTE MIG UNDER SOMMAREN 2011. HAN OPERERADES OM MEN VÄRKEN FÖRSVANN ÄNDÅ INTE. VI SEPARERADE FÖR GOTT 2003,

- "Önskar Dig allt gott".

- "OCH JAG DIG. KRAM 🥰"



- "Hej igen, 

Det har gått några veckor och svaret jag skickade dig på den första frågan du ställde behöver kompletteras.


Din fråga gör mig ledsen för din skull. Frågan visar mig hur dina tankar går. Det i sin tur visar hur svårt det är att förklara. Andligt uppvaknande är enligt mig att se med sin inre medvetenhet, med sin kosmiska kunskap istället för med jordisk medvetenhet. Sann genuin medvetenhet bor i alla människor, ju fler inkarnationer desto djupare mognad. Andligt uppvaknande är att vara i den jordiska 3 dimensionella medvetenheten och gå in i den högre dimensionella frekvensens medvetenhet som redan finns inom människan och utvecklas genom den. Att bli mer upplyst hjälper människan att känna kärlek till allt, att därmed utveckla förlåtande, medkänsla, tålamod, saktmod osv. Den högre medvetenheten kallas också Essensen, den har människan inom sig, i sitt hjärta.


Svaret blir att det finns överhuvud ingen bestraffning i högre dimensioner. Det är kanske bara på jorden man bestraffar varandra?


Jag förstår något av det du måste gått igenom först nu, när jag läser din text om igen. Det ger mig ett annat perspektiv, så tack för vår konversation.

Du kände dig bestraffad för att du inte nått till ett andligt uppvaknande. Tolkade jag dig rätt?


Jag upplevde att du redan kände den högre medvetenheten när vi var tillsammans, Kärleken mellan oss suddade ut all negativ kritik du gav dig själv. Du kunde se på dig själv med högre kärleksfullhet, slutade med straffande tänkande, tankar om att du inte dög osv. Din rädsla för impotens försvann och du visade både dig och mig högre grad av kärleksfullhet. När du slutade läsa Kunskapens Bok återgick du ner i blockerade föreställningar igen. De väcktes upp i dig genom häxprocessen mot mig och vår kärlek, som vi utsattes för.

Jag skrev till dig att du kunde ta hälsokonsulten till hjälp, eftersom hon lärt sig en digital teknik för att ta bort hjärtmuren. Alltså de besvikelser/ den trauma du stött på som barn, som ligger till grund för hur du sedan ser på dig själv som vuxen, om du inte lärt in ny kunskap. Det är trauman som hindrar dig från att gå framåt.


Du känner redan en hälsokonsult. Vill du inte komma hit, så be henne om hjälp digitalt. Under hennes behandling ligger du på sängen hemma och ha gärna datorn på magen, så du ser henne och hör vad hon säger. Hon bjuder in dig via zoom, teams, eller skype, så du ser och hör henne på skärmen. Be henne om hjälp att avlägsna din hjärtmur, så kan du uppleva livet med nya ögon. Förlåt dig själv och se med kärlek! Det är en snabbare väg än att behöva stöta på alla motgångar en gång till och göra tvärtom, för att lära om och omprogrammera. Man kan nå medvetenheten ännu lättare, genom turboeffekten det ger dig att läsa ur Kunskapens Bok.


Kram Maiellen🥰 "


ETT SISTA KONTAKTFÖRSÖK EFTERSOM MITT HJÄRTA VÄRKER OCH BLÖDER

Efter en vecka hemma återkom längtan efter honom som jag i texterna kallar min Man, han med alla frågorna, som jag svarade på sist. Det känns så sorligt att vi inte bara kan gå vidare med våra liv i harmoni och glädje över att livet har fört oss till varandra.


"Hej, Jag kom hem från Istanbul i onsdags kväll,  har haft det fantastiskt fint, mött och samtalat med flertalet av dessa underbara människor som var med de 7 veckorna som jag var på Centret för att få den svenska boken klar att tryckas. Jag kom ihåg många minnen tillsammans med dem,... 
Jag har varit hos min moster också, i Linköping. Det var så fint att få träffa henne. Vi hade mycket trevligt. Hon bor i en underbar lägenhet mitt i stan, toppen för en gammal dam. Vi åt ute, åkte till Landbyhov, till Mormors grav där jag aldrig varit. På hemväg körde jag förbi platsen där mamma föddes. 

I ISTANBUl första kvällen var det en galamiddag med 1500 sittande utomhus i den varma sommarkvällen och vi serverades för-varm- och efterrätt, med livemusik från scenen och alla länders deltagare satt tillsammans vid respektive lands bord och presenterades, så vi fick en god bild av hur många som kom från varje land. Sedan var det konferens två dagar med totalt 12 föredrag från folk från olika länder och i olika teman. Vi såg en fantastisk film som en Japansk man och hans hustru tagit fram om ny vetenskap och därefter lyssnade vi till en underbar konsert med arior och kända stycken från musikaler. Det var 1750 personer under föredragen som direktöversattes till nio språk. Det är fantastiskt att ha fått vara med där igen. Jag har lärt känna nya människor från olika hörn i världen och talat mycket spanska och engelska förstås.
Sedan under två dagar i Istanbul såg jag arkitektur och gick i värmen så jag fick stora blåsor under fotsulorna och jag känner av tröttheten i fötterna fortfarande.

Jag har inte kunnat släppa tankarna på vad vi har och vill se hur det skulle kännas att träffas igen. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och saknar dig i mitt liv. Jag undrar just hur hösten ska gå? Och vintern? Jag är för mycket ensam och det är inte bra för mig. Det var väl därför vi två träffades, för att någon däruppe såg hur längtansfulla vi var över att inte behöva leva själva, de såg att vi bägge behövde kärlek! Det var en riktig Gudagåva att vi fann varandra. Tacksam.

Idag har jag skrivit brev till båda dina barn med gåvofasticules från Kunskapens Bok. Jag har känt en längre tid att jag skulle göra det. Nu passade det bra, när jag varit borta en vecka och ska skicka till två personer på samma dag den här veckan. Jag har skrivit från mitt hjärta. Jag ville tacka din dotter för hennes omtanke om mig, hur hon tröstade mig och bad dig ringa till mig för att kolla hur det var med mig, efter att de satte mig på stationen. Det var betydligt svårare att skriva några rader till din son eftersom det känns som om han orsakade brytningen mellan oss. Tror inte att jag är arg, mer förvånad, fortfarande, över vilka vändningar som sker på grund av människors rädslor.


Jag har inte gråtit sedan jag fick besök, vi har haft fullt upp och har umgåtts och har det trevligt. Men idag när jag skrev till din son gick det inte att hålla tillbaka tårarna. Det är en oerhörd prövning du och jag utsattes för, som fortfarande får mig att gråta. Om det är för att vår kärlek inte höll inför dina barn, om det beror på vad de gjorde mot oss, på grund av den chock vi var med om eller att jag saknar oss, det vet jag inte. När jag kände din kärlek dagligen gick det bättre. Då var det värt det, obehaget som deras rädslor gav upphov till försvann. Senare när vi var tillsammans igen kändes kärleken likadan mellan oss likadan. Oss två påverkade det inte och vi hade det så bra och hjälptes åt med det praktiska. Men när du var för dig själv blev du mer mottaglig för deras rädsla och omedvetet sög du åt dig som en svamp. Hoppas du blivit mer självständig nu.


Jag tror att det inte bara är du som åldrats 10 år, på grund av den enskilda händelsen. Jag har gjort det också. Man märker en oerhört stor skillnad på mig. Jag ser följder i mitt beteende som är opraktiska, som att jag inte riktigt lever längre, jag är fortfarande i chock. Jag besiktigade till exempel inte bilen i tid. Det har väl aldrig hänt i hela mitt liv. Så igår kunde jag inte köra och fick ställa in en resa till en kompis på landet. Jag har bivit en ny upplaga av mig själv, som har svårare med att ta mig fram praktiskt och hänger inte längre med som tidigare. Det är tragiskt i sig, Men resan till Istanbul gjorde mig mycket gott. Men utan att göra resan i sällskap hade jag kanske inte klarat ut det.

Jag är svagare i kroppen och jag har inte gett mig ut någonting på sjön. Det känns inte möjligt. Inte heller har jag varit nere i trädgården där du var och klippte alla björnbär. Det känns inte som om jag kan fortsätta med vissa saker utan att jag gråter igen, precis som nu när jag skriver. Det går inte att köra över sina känslor. Bara ta dem på allvar och vara lyhörd mot sig själv. Försöka hela sig. Detta är mitt liv och mitt liv vill jag ska vara gott! - med tacksamhet vill jag vårda de härligaste gåvor vi får.


"Hej Maiellen,

Tack för att du tog dig tid att skriva till mig och berätta om resan till Istanbul samt dela dina tankar. Jag uppskattar verkligen ärligheten i dina känslor och att du vill prata om vår relation.

Efter att ha tänkt mycket på det, känner jag att det bästa för oss båda är att vi går vidare på varsitt håll. Det var inte ett lätt beslut att göra slut, och jag tror fortfarande att det var rätt beslut för mig.

Du betyder mycket för mig och jag önskar dig allt gott framöver. Jag vill inte att du ska känna dig sårad, och jag hoppas att vi kan respektera varandras behov och känslor i detta. Det finns många fina minnen från vår tid tillsammans som jag kommer att vårda, och jag är tacksam för den tid vi delade.

Jag hoppas att du kan förstå min ståndpunkt och att vi båda kan gå vidare och hitta lycka på våra egna vägar.

Allt gott"